|
Xiaomi 15 Ultra en net haliyle görüntülendi: İşte tasarımı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Güzel kamera olacağına şüphe yok ama çok çirkin görünüyor ya bu ne? Benim gibi simetri rahatsızlığı olanlar için korkunç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_KniGHT_ -- 24 Ekim 2024; 15:05:32 >
-
Kameralarında gelişmesi iyi. Camın içindekilerin yeri çok önemli değil açıkçası. Cam örtüyor. 2k ekran da güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E3626E6FD -- 24 Ekim 2024; 18:32:58 >
-
Donanım olarak uzay gemisi gibi ama beş para etmez kamera yazılımları var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne tasarımda , ne yazılımda sadece donanımda iyisin mi.
-
Bilmem, sonuçta kaç defa arka kameraya bakıyorsunuz?
35 yaşındayım, arka kameralara sadece cihazları aldığım gün bakarım, nadiren temizlerim. Bu kadar üzülmeye gerek yok.
-
Şahsi görüşüm, niyetlerim...
Değerli arkadaşlar S23 Ultra sahibiyim. Cihaz 2024 yılında tüm beklentilerimi karşılıyor, 2025 de öyle olacak gibi duruyor ama Xiaomi'nin son model cihazlarındaki "Pil kapasite değişimi politikası" beni çok memnun etti.
Xiaomi'yi pek seven biri de değilim ama Xiaomi 14 Ultra kurcalama fırsatım oldu. Cihaz tamamiyle kamera telefonu. O telefon ile günlük işlerini halledeceksin ve bol bol fotoğraf çekeceksin. Bu cihaz da böyle olacakmış gibi...
Şahsi görüşüm IMEI kaydı yaptırmak suretiyle alınabilir... Bende hala "Xiaomi'ye 60k+ para verilir" düşüncesi yok.
-
Şuan redmi note 13 pro+ 5G cihazını kullanıyorum bunun bile ram kapasıtesi 32 GB xiaomi şirketine yazıklar olsun bide ultra diyolar beş para etmez
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Güzel kamera olacağına şüphe yok ama çok çirkin görünüyor ya bu ne? Benim gibi simetri rahatsızlığı olanlar için korkunç
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X