Şimdi Ara

XP Admin Şifresini Nasıl Bulurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda XP Pro Kullanıyorum ve oturumum da, "Parola Korumalı Kısıtlı Kullanıcı" dolayısıyla hiçbir program yükleyemiyorum,tüm yetkiler kısıtlanmış durumda. Bu durumu nasıl çözerim? Admin şifresini bulabilir miyim? Yada admin şifresini bilmediğim halde devre dışı bırakabilir miyim? Admin Şifresini bilmeden de kısıtlı olan kullanıcı oturumumun yetkilerini açabilir miyim? Bu sorduklarımdan her hangi birini bilen arkadaşımız varsa lütfen acilen bana yardımcı olsun. Teşekkürler.

• dediklerinin hiçbirini yapman mümkün değil malesef
  • Dediklerini yapabilirsin ama burası açıklama yeri değil....

En iyisi, admin şifreyi yazarken çaktırmadan almaya bak.
  • bilgisayarini güvenli kipte aç, admin şifresini sormazsa rahatlikla halledebilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: selmansinmaz

Şu anda XP Pro Kullanıyorum ve oturumum da, "Parola Korumalı Kısıtlı Kullanıcı" dolayısıyla hiçbir program yükleyemiyorum,tüm yetkiler kısıtlanmış durumda. Bu durumu nasıl çözerim? Admin şifresini bulabilir miyim? Yada admin şifresini bilmediğim halde devre dışı bırakabilir miyim? Admin Şifresini bilmeden de kısıtlı olan kullanıcı oturumumun yetkilerini açabilir miyim? Bu sorduklarımdan her hangi birini bilen arkadaşımız varsa lütfen acilen bana yardımcı olsun. Teşekkürler.

sanırım bi şirkette calısıyosun.pc yi local olrak acıp kendi hesabınla girersen kurabilirsin.sonra domaine girip kullanabilrisin.ben öyle yapıyorum yani.flashget falan yasak ama kime

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.