Bildirim
XP Kur !! Yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
fdisk yaparak sistemi yeniden yapılandırın veya xp kurulumunda bölümü silerek sisteme tam ntfs olacak şekilde format atın... -
ne yazık ki o kısma geçemiyorum, kapanıyor dediğimde oydu. bu daha önce hiç olmuyordu. formata başlamadan bil. kendiliğinden kapanıyor.
peki virüsler buna neden olabilir mi ?
bu arada fdisk ile sistemi yapılandırma kısmına gelemiyorum bile..
yardım! lütfen ark.lar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rastaroots -- 29 Mayıs 2006; 23:18:08 > -
arkadaş bak benim bi tane kullandığım virüs tarayıcısı var 1 numara onun ismini veriyim onu yükle ama yanlız bu paralı bi virüs tarayıcısı anında truva vb. şeylerin hepsini teker teker siler ... ismi:
F-SECURE INTERNET SECURITY 2006 -
Hdd nizi bir başka makinede yedek olarak takıp o şekilde format atmanızı tavsiye ediyorum... -
hareketli virüs diyordu bir tanesinde..silemedi mesela..bunları da silmem gerekiyor..
acaba bu bahsettiğin programın ücretsız olanı warmı ayrıca kapanmasının nedenı virüs yada baska bısey olabılırmı? -
Kesin çözüm format değil fdisk dostum.Sonrasında format nasıl olsa yapacaksın. -
bence dostum hardıskını ilk once normal fdısk yap içini temızle sonra xp kurmaya başla daha sonra yenıden yukleme yapmıyorsa bıos ayarlarından ayarlaman Lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: levi_boys
bence dostum hardıskını ilk once normal fdısk yap içini temızle sonra xp kurmaya başla daha sonra yenıden yukleme yapmıyorsa bıos ayarlarından ayarlaman Lazım
eleman o bölgeye gelememiş ki
başka bir pc ye kav 6 kurun ve o pc ye ss olarak tanıttıktan sonra tarama yapın -
evet sorunum o zaten fdisk kısmına gelemiyorum...virüsleri temizledim bu arada..
tam olarak şöyle olmakta; orjinal kur cdsini takıyorum, dosyaları okuyor ve tam işlemlere başlama noktasında hoşgeldiniz filan dediği kısımda 'herseferinde burda oluyor' bilgisayar kendiliğinden kapanıyor..bu arada bir adet dizüstü bil.dan bahsedilmekte..hp marka. -
bilgisayar güvenli modda açılmıyor mu açılıyorsa virüs taramasını orda yap.olmazsa hdd yi başka bir pc ye tak öyle format atmayı dene.. -
bil. açılıyor bu konuda bir sorun yok..hareketli virüsler var..onların ne kadarı silindi bilmiyorum.normalde kapanmıyan bilgisayar kur'da kapanıyor..
anlaşılan o ki; başka bir pc.de bu işin olacağı sanırım:( -
dostum birde hdd baş bir bilgisayara tak ve onda formatlamaya çalış herhaldeki senin dizüstünde boot açma sorunu var bios tan kapalı herhalde -
boot açma durumu nedir? bunu açabilrmisin biraz rica etsem sevgili caner:.) -
bios tan boot yada adventic bios menüsünden 1 sıradaki first boot seçeneğine floppy yada hardisk in değil di cd rom un gelmesi lazım eğer ondada cd boot açmazsa yani kurmaya başlamazsa senin bios ayarların fabrika ayarlarına döndermen gerekiyo onuda load fail-safe default bir de load optimize default ikisina de iki kez enter yap fabrika ayarlarına geri döner o da olazsa yine mesaj at kolay gelsin -
:) tamam dostum..onuda yaptım..cd-room seçili şu anda..
kur'da cd.den ön yükleme yaptıktan sonra yani kur dosyalarını taradıktan sonra gelen ilk menüde kapanıyor bil..ne alaka çözebilmiş değilim..
sorun nerde!! tek çözümü başka bir pc.de denenmesi mi! başka yolu olabilir mi? -
vallaha sana söyleyeceğim bir de fabrika ayarlarına geri dön o da olmadı sa başka bilgisayar çıkar yolun -
saol caner..bakalım neler olucak..yine geleceğim:) -
Arkadaşım önce bilgisayarında fdd yoksa git bi harici fdd al windows 98 acilis disketi tak ve dosta açılmasını sağla. Ondan sonra fdisk e girip istediğin gibi yapılandırmanı yap ve windowsunu kur.
Bilgisayarın normalde kapanmadan çalışıyor da sadece windows kurulumunda mı kapanıo??? Eğer sürekli kapanıosa ısınma prob. ne de bi bak derim aynısını yaşamıştım.
Ama disketle sorunu kökten çözersin kolay gelsin.. -
evet sadece kurulumda kapanmakta ve hep aynı yerde.cd den önizleme yapıyor, dosyları okuyor..fdisk kısmına geldiğinde zart elektrik kesilmiş gibi kapanıyor.
Benzer içerikler
- word dikey yazma
- out of delivery ne demek
- f6flpy-x64 (intel® vmd).zip
- bu sistemde yüklü olan bu paket tarafından etkilenen ürün yok
- tlauncher ekran kartı güncelleme hatası
- pc otomatik kapatma
- laptop menteşe tamiri
- ss alma pc
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X