arkadaslar benım sorunum sudur. windows xp kullanıcısıyım vve servıspack 2 yuklu makıneme bılırsın servıs pack 2 uklu olan makınelerde bılgısayarımdan ozellıklere gırınce uzak dıye bır secenek var. bu secenegın altında da ıkı tane uızaktan yardım ıstedıklerınde yolla dıye bır seceneklı kutucuk var. ben oradakı kutuların cekını kaldırdım ag kllanıcısı oldugum ıcın dıger makınler benı gorup benım bılgılerıme ulasamaz oldular. Ama ben tekrar acıp bılgılerın gorulmesını ıstedım sımdı ıse yapamıyorum. paylasımları tek tek kaldırıp hepsını yenıden verdım ama makınem agda gorulup kımse bana erısemıyor ne yapabılırım sızce...
service pack '2 de gucenlik duvarı var ondan kaynaklanıyo olmasın
Sana tavsiyem SP2'yi yükleme! Sadece bunu söylüyorum. Çok güvenli değil bence.
Servis pack 2 biraz fazla güvenli olduğu için bilgisayarın bazı donanımlarının çalışmasına izin vermiyor benim tarayıcım kameram usb kablolarım çalışmıyordu kaldırdım düzeldi daha ne diyeyim
arkadaslar onemlı olan sorunu servıs pack 2 kaldırarak cozmek degıl ben de bılıyorum makııneyı yenıden kursam sorun duzelecek hatta formata bıle gerk kalmadan duzelecek. Benım ıstedıgım bu degıl benım ıstedıgım bu mevcut sorunu proglamla,veyawındowsun ustundekı ayarları kullanarak nasıl cozebılecegımız. o sızın dedıgınız seylerı bılgısayarı hıc kullanmayı bılmeyen bırıne soylemesenız bıle sorunun o sekılde cozulecegını bılır.
yınede tesekkur ederım. yardımlarınız ıcın
servis pack siz windows olmaz kesinlikle kaldırma ve senin sorunun güvbenlik duvarındandır
abıcım guvenlık duvarını kaldırdım denedım ama malesef baska bır ayardan kaynaklanıyor galıba problem