|
xXX FUJIFILM ' X ' İnceleme ve Paylaşım XXx (494. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: xSHUJxKurcuklama konusunda çok haklısınız hocam ilk 2 3 gün epey didik didik ettim makineyi sanırım birazda onu hesaba katmadan normalden hızlı bittiğini düşündüm :) Yedek batarya bakındım bugün ama orjinali çok tuzlu alternatif olarak da bildiğim bir konu olmadığı için elim kolum bağlandı sizin bana kullanıp memnun kaldığınız batarya öneriniz olabilirse çok sevinirim.
Hocam mağazalarda patona marka bataryalar var. Fiyatı da uygun. Aynı zamanda biz test ettik. Keza bizim mağazalarda satıldığı için olası sıkıntılarda problem yaşamazsınız. Mağazada zaten ekstra ikramları olur arkadaşların illa ki.
Duracelleri kesinlikle önermiyoruz. Gövde içinde şişip kalanlarla denk geldik. Sadece bizim makinalarda değil bir çok kişi yurtdışında da sıkıntı yaşayan bolca var. Sadece adı duracell. Alkaline pilleri gibi güvenilecek bataryalar değil. Belki sadece fotoğrafla uğraşanlar karşılaşmamış olabilir ancak video gibi yüksek veri işleme durumlarında ekstra olarak ısınıyor ve problem çıkarıyor. Bu da kullanıcı hatası olarak değerlendirilebilir.)
-
quote:
Orijinalden alıntı: GullyFoyleHocam mağazalarda patona marka bataryalar var. Fiyatı da uygun. Aynı zamanda biz test ettik. Keza bizim mağazalarda satıldığı için olası sıkıntılarda problem yaşamazsınız. Mağazada zaten ekstra ikramları olur arkadaşların illa ki.
Duracelleri kesinlikle önermiyoruz. Gövde içinde şişip kalanlarla denk geldik. Sadece bizim makinalarda değil bir çok kişi yurtdışında da sıkıntı yaşayan bolca var. Sadece adı duracell. Alkaline pilleri gibi güvenilecek bataryalar değil. Belki sadece fotoğrafla uğraşanlar karşılaşmamış olabilir ancak video gibi yüksek veri işleme durumlarında ekstra olarak ısınıyor ve problem çıkarıyor. Bu da kullanıcı hatası olarak değerlendirilebilir.)
Alıntıları GösterBunu öğrendiğim çok iyi oldu hocam değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. Patonayı dün yabancı forumlarda görmüştüm en iyi muadil piller arasında gösteriliyordu Türkiye'de satıldığından haberim yoktu üstelik mağaza satılması çok iyi oldu :) Tekrardan teşekkür ederim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: xSHUJxBunu öğrendiğim çok iyi oldu hocam değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. Patonayı dün yabancı forumlarda görmüştüm en iyi muadil piller arasında gösteriliyordu Türkiye'de satıldığından haberim yoktu üstelik mağaza satılması çok iyi oldu :) Tekrardan teşekkür ederim :)
Alıntıları GösterRica ederim. Güzel ve keyifli kareler çekmeniz dileğiyle.
-
Boya BY-MM1 conderser mikrofonu x-t30'de deneyen oldu mu? interentte baska kameralar ustunde ses kalitesi cok guzel geldi ve ucuz. satin alma karari asamasindayim ama 3.5mmyi 2.5mmye ceviren aparati alinca calismaz mi ya da calissa bile kalitesi duser mi diye korkuyorum. asiri dandik seylere benziyor bu donusturuculer. sizin kullandiginiz onerdiginiz bir donusturucu var mi 3.5 mmyi x-t30'teki 2.5mm takabilmemi saglayacak?
tesekkurler
-
Çok sağolun iyi günler dilerim :)
-
arkadaşlar konuda uzun süredir aktif değilim. bir süre daha fotoğrafa zaman ayıramayacağım sanırım. elimdeki herşeyi satışa çıkardım. ilanın linkini ekliyorum, belki buradan almak isteyen çıkabilir
sahibinden.com
Aynasız / Fujifilm / X-T1 / FUJİFİLM X-T1+XF 35 MM 1.4+XF 10-24 MM F4+XF 50-140 MM F2.8+SET sahibinden.comda - 909177611https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-fujifilm-x-t1-plusxf-35-mm-1.4-plusxf-10-24-mm-f4-plusxf-50-140-mm-f2.8-plusset-909177611/detay
-
-
-
Amazon. De bulamadim en ucuz 19,99 euro acaba link verebilirmisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen kampanyalı fiyata denk gelmiş arkadaş. Takip etmekte fayda var. -
quote:
Orijinalden alıntı: acordisAmazon. De bulamadim en ucuz 19,99 euro acaba link verebilirmisiniz
ben aldığımda kampanya vardı şimdi bitmiş ,2 adet 33 euro olmuş ama yine süper fiyat.
-
Türkiye’ye gönderimi de durdurmuşlar. -
Yurt dışı batarya, powerbank vs sıkıntı oluyor. Gümrükten geçirmemek için ellerinden geleni yaptıkları için satıcılar ya çok fazla gönderim ücreti istiyorlar ya da hiç göndermiyorlar.
-
Arkadaşlar X-T200 makinamı satıyorum, sıfır temizliğindedir. Fujifilm eğitimlerinde derslerde kullandım öğrenmek için, evden dışarıda kullanılmadı. ilgilenen olursa; XT-4 almak için satıyorum
https://forum.donanimhaber.com/fujifilm-x-t200-koyu-gumus-xc15-45mm-kit--147298592#147298592
-
Bir şey sorucam Canon Eos R vs Fujifilm Xt-4 konusunda görüşleriniz nedir ?
Ne kadar fuji konusu olsa da tarafsız karşılaştırmalı bir yorum bekliyorum .
-
quote:
Orijinalden alıntı: RiqusBir şey sorucam Canon Eos R vs Fujifilm Xt-4 konusunda görüşleriniz nedir ?
Ne kadar fuji konusu olsa da tarafsız karşılaştırmalı bir yorum bekliyorum .
Amaç çoğunlukla fotoğraf ise tercih Eos R olmalı bence tabi akılda bulundurulması gereken bir konu daha var oda kaliteli lens eşittir çok daha fazla para özellikle FF ise birde ara daha'da açılıyor, İşin içinde video içeriği üretmek de var ise bence X-t4 alınmalı fotoğraf konusunda'da herkesi memnun eder ama kaliteli bir lense sahip iyi bir FF makina daha iyi olur, Bütçe ile alakalı herşey tabi.
-
-
Güzel olmuş hocam elinize sağlık.
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X