Şimdi Ara

ya beyler böle şey olurmu yaaa üfff !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bi hafta önce dies de warior açtım ve çok hevesliydim taaki şimdiye kadar.el morad ı seçmiştim.barbarian karakterini hiç mi hiç beğenmediğim için zaten seçmek aklımın ucundan bile geçmedi.çünkü male el moradian ile ikisinin stat vesayire bakımın dan hiç bi farkı olmadığından emindim.çünkü böle bişi olamazdı.ama demin bi baktımki keşke bakmaz olaydım , barbarianın str ve hp si 5 stat daha fazlaymış.gerçi male elmoradian ında dex 10 daha fazla ama dex bi işime yaramazki benim.ya nolacak şimdi benim halim ? şimdi ben barbarian la aynı lwl olsam arenada beni serecekmi yani ? ben her zaman ondan dahamı güçsüz olucam ? çok farkı varmı bunların yani ? charımdan acayip soğudum şimdi yaa.beyler lütfen söleyin çok öbnemli

• keşke barbarian açsaydın. İkisi arasında büyük str farkları var. Örneğin; ben de barbar değilim. Ve sırf raptor +8/80 kullanabilmek ve aynı zamanda shell giyebilmek için 63 e kadar kastım. Ancak bir barbarian, normal male warriordan daha önce raptor takmaktadır.

• kendi hatan.geçmiş olsun.ama tabi ki senin acmıs olduğun char daha karizmatik :).ama her zaman str oalrak ezik olucaksın onlara göre :)
  • yani şimdi benim ki boşa ölemi... yani barbariandan daha güçsüz bu.iide ben CeeK in videosunu izledim dün konu açmıştı o da male elmoradian galiba ama pelerin canavarını kendi kesti healer la sadece.baya güçlüydü.yani şimdi bu ikiside lwl 70 olsa stat ve skilleri aynı dağıtıp aynı şeyleri giyseler barbarian çok dahamı güçlü ? yani aralarında ki fark çokmu fazla yoksa o kadar öenmli değil ?
  • bilmiorum ama barbar daha iyidir nedeni ise şu :

karizması önemli değil.BarBar lar sadece warrior a özel bir tiptir.

ancak male el morad ı assasin,warrior we cleric olarak kullanabilirin.

benca warrior olacaksan barbar olcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CominGSooN -- 6 Şubat 2006 20:04:45 >
  • ya o özel olması önemli deil.bu ikisindeki 5 er stat fazlalık çok fark edermi ? yani kısaca ikisi arasında öle çok bi fark varmı yani czde fln oynaken ?
  • ya beyler kimse bilmiomu ? öle ataklarında güçlerinde felan çok fark varmı yaa lütfen söleyin kafayı yicem o kadar uğraştım ben bu chara.lütfen bilenler sölesin yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Attack bakımından sorun olur mu bilmiyorum ama male el moradın attackları daha seri olur diye duymuştum.Male El Morad'ın dexi fazla olduğu için doğru olma ihtimali var.
  • yani oradaki açığı bu şekilde kapatıyo öle mi ? beyler lütfen bişiler söleyin çok acayip üzüldüm yaa.bırakacaktım charı kıyamadım o kadar uğraştım.öfff.
  • dostum fazla sıkma canını dex olayindan dolayi male el moradia daha seri, etrafina bir bak senden baska hic mi male el moradia yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 7 Şubat 2006 12:12:10 >
  • el morad warriorın shelleri diğer tüm shelli charlardan daha güzel duruyor.. Eğer giyebilirsen tabi :)
  • ewt bencede en karizma el moradian warior.CeeK buraya video koymuştu onu izledim oda benim gibi. shell giymiş acayip karizma duruyodu.ama benimde str en sonunda 255 olmayakcamı ? geri kalanı hp ye basacağıma göre sadece hp si daha az olmayacakmı sonuç olarak ? bi hesaplama yaptım sonuç olarak sadece hp 10 stat daha az oluyo.benimde dex 10 fazla oluyo.ya ben bu charı bırakmayacam 10 hp açığıda 10 dex ile kapatır heralde.
  • arakadaşım sen warriorsun hala dex diosun ya üff
  • bnimde el morad male warriorum var ama karus lar daha bi karizmatik durmuo mu sizce???
  • bnce de daha karizmatik
  • dogru warrior karuslar chitin shell giyiyolar.cok güzel gozukuyoo
  • Knightkolik en iyisini yapmışsın.Dex in fazla olması demek daha seri vurursun demek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erayyirik

arakadaşım sen warriorsun hala dex diosun ya üff

dexterity=el becerisi gibi bişe galiba eli daa yatkın oluo raptor vb a
  • beyler dexın fazla olması daha hızlı vurmak demek olduguna emınmısınız?

prıestte ıntın fazla olması mananın daha fazla olmasını saglıyor ama ben ınt+9 taktım rogueye mana da hıc bır deısıklık olmadı.bence her karakter kendısne gereken stat poıntlerı almalı gerısı onun ısıne yaramıyo.tabı bu sadece bı yorum.hem warıor zaten serı vuruyo bundan daha serı nasıl olcak anlamadım
  • BEYLER RESİMLERE BAKIYODUM 2 TANE 61 LWL WARİOR BULDUM.BİRİ ELMORADİAN BİRİ BARBAR.AMA BARBARİAN OLAN MASTER ÖTEKİ DEİL.ELLERİNDEKİ RAPTORLARDA AYNI HERALDE.RESİMLERDE BÜTÜN ÖZELLİKLER VAR Bİ BAKIP DEĞERLENDİRSENİZE.

http://image.donanimhaber.com/image.php/upfiles/77086/D06EF509A7A24FEEA004514091F47C00.jpg

BİRİ BU.LİNK VERMEYİ BİLMİOM BUNU ÜSTE YAPIŞTIRIVERİN.BİRİNİDE AZ SONRA VERİCEM.BARBAR MASTER OLDUĞU İÇİNMİ HERŞEYİ DAHA YÜKSEK ? YANİ MASTER OLUNCA NELER DEĞİŞİO ? ATAK FLN ARTIYOMU ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.