Şimdi Ara

Yabancı Şahıslar Tarafından Üzerime Hat Açıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TURKCELL, VODAFONE VE TURK TELEKOM uzerınden kımlık bılgılerımı kullanarak ahlaksızın bırı faturalı hatlar cıkarıp ustune borc yapmıs onun ustune fatura uzerıne telefonlar alınmıs. Bunları yaklasık 3-4 ay once yapılmıs olup yenı haberım oluyor fırmalarla ırtıbata gecıyorum gereklı evraklarım mevcut acılan hatların tarıhınden once ıslak ımzamı noter tarafından degıstırdıgıme daırde evrakım mevcut ama hala bır sonuc alamadım, yarın sabah erkenden savcılıga 3 fırma adına ve bunu yapan zanlı adına sıkayette bulunup dılekcemı verıcem arkadaslar. Basına gelen yada az cok bu konuları bılen arkadaslar yon verıp yardımcı olursa buyuk makbule gecer.

• Evraklardaki evraklarla sizin imzanız karşılaştırılacak. Operatörler sizi taciz edecektir dikkate almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Evraklardaki evraklarla sizin imzanız karşılaştırılacak. Operatörler sizi taciz edecektir dikkate almayın.

Tamam hocam cok sagolun zaten artık borcunuz var arayın dıyenlere kulak dahı asmıyorum
  • quote:

Evraklardaki evraklarla sizin imzanız karşılaştırılacak. Operatörler sizi taciz edecektir dikkate almayın.

Konuyla alakalı gelısmelerı belırtmek ıstedım. TURKCELL operatoru tarafından sikayetvar.com uzerınden form olusturmasam olayı cozeceklerı yoktu ama cok sukur olayım cozumlenıp sahtekarlık uzerınden alındıgı tespıt edılıp uzerımden borclar sılınmıstır. Darısı dıger operatordekı borclarımın kalkması dılegıyle inşaAllah. Sabah saatlerınde de savcılıga gereklı evraklarımı sunarak, dava surecınıde baslatmıs bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A02054AF -- 10 Şubat 2016; 17:12:59 >
  • Olayın hemen sonlandırılması çok ilginç. Muhtemelen bayi çalışanı birisi yaptı bu işi. Vodafone çalışanıda yapmıştı aynı olayı hatta haberlere vs çıkmıştı geçen aylarda.

Müşterilerin kimlik fotokopisini kullanıp altına kendi rastgele imza atmış en pahalı telefonları alıp ortadan kaybolmuş.

• Bu arada belirteyim kimlik fotokopisi altında ıslak imzanız yoksa o fotokopi ile yapılan işlem kanun hükmünde geçersizdir.

• quote:

Bu arada belirteyim kimlik fotokopisi altında ıslak imzanız yoksa o fotokopi ile yapılan işlem kanun hükmünde geçersizdir.

Valla bılmıyorum yaklasık 1 aydır bunun ıcın kırk defa maıl gonderdım turkcelle evrakları, subedende gonderım sagladım form olusturdular fılan acayıp dalgaya alınıp yokusa surduler son care sıkayetvar'a konu actım, aynı gun sabah erkenden aradılar uzerımden borcları sıldıler bende anlamadım ama yınede savcılıktan suc duyurumu ardından yaptım kım oldugunu ogrenıcem ıs yerı arkadaslarımdan suphelenıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İş yeri arkadaşın bir bayii ile işbirliği yapmadan bu sahteciligi yapamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

İş yeri arkadaşın bir bayii ile işbirliği yapmadan bu sahteciligi yapamaz.

Muhtemel var zateen kucuk bır bayııde olsa kendı capında bır telefoncu yakını oldugunu dusunmekteyım zaten oradan faturalı hatları cıkarmıslardır, merkez subelerındende fatura mevcut zaten gıdıp ustune telefon almıslardır
  • üzerine size para verselerde lütfen dava açmaktan vazgeçmeyin bugün size yapan yarın bize yapar
    kimlik fotokopisi ile bu kadar rahat sahtekarlık yapılıp yanına kar kalmamalı
    sonuçta bu işin içinde hatt açan bayinin kesinlikle art niyeti var yoksa kimlikteki tiple hattı alan tip aynı mı değil mi anlamak zor olmaz
    lütfen bir de btk üzerinden şikayetinizi iletin
    burada sonuna kadar haklısınız
  • geçmiş olsun hocam, umarım mağduriyetiniz olmadan en kısa zamanda sorun çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Seller

üzerine size para verselerde lütfen dava açmaktan vazgeçmeyin bugün size yapan yarın bize yapar
    kimlik fotokopisi ile bu kadar rahat sahtekarlık yapılıp yanına kar kalmamalı
    sonuçta bu işin içinde hatt açan bayinin kesinlikle art niyeti var yoksa kimlikteki tiple hattı alan tip aynı mı değil mi anlamak zor olmaz
    lütfen bir de btk üzerinden şikayetinizi iletin
    burada sonuna kadar haklısınız

quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

geçmiş olsun hocam, umarım mağduriyetiniz olmadan en kısa zamanda sorun çözülür.

Zaten vazgecme gıbı bır nıyetım yok, savcılıkta ıfademı verdım gereklı ıslemler basladı. Dedıgınız gıbı btk uzerındende baslatsam ıyı olacak orayı dusunememıstım, hakıkaten cok bosluk var bır kımlık fotokopısıyle bu kadar basıt olması cok mantıksız ustune bırde kendı subelerınden ıphone 6s plus telefon verılmıs yenı acılan hatta bız almaya kalksak bellı bı sure kullanmıs olmanız gerekır dıye engel koyarlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.