Şimdi Ara

Yağ oranı sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şu yağ oranı olcen seyler ne kadar dogru onu gecelim de 3 asagi 5 yukari konusalim. Sizce birinde 6packlerin gorunmesi icin yag orani en fazla kac olmali? Yuzde olarak cift basamagin altina dusmek cok zor mudur spor yapmazken sisko sayilan biri icin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• %10un altına düşmek için ya bi hastalığın olacak, yada çok iyi diyet kardiyo yapacaksın.

iş yağ oranında bitmiyor.benimde yağ oranım %10 ama packler az belli çünkü abdominallerim hacimsiz.
  • Yok canım tabii ki iş yağ oranında bitmiyor ama %20 yağ olan birinde her ne kadar hacimli olsa da görünmez ya

• quote:

Orijinalden alıntı: eralpsahin

Beyler şu yağ oranı olcen seyler ne kadar dogru onu gecelim de 3 asagi 5 yukari konusalim. Sizce birinde 6packlerin gorunmesi icin yag orani en fazla kac olmali? Yuzde olarak cift basamagin altina dusmek cok zor mudur spor yapmazken sisko sayilan biri icin?

Avmlerde yağ oranı ölçen makinelerden var kilo ve boyu doğru gösteriyor ama yağ oranını yanlış hesaplıyor.Ben ölçtürdüğümde boy 177 kilo 72 yağ oranına %8 dedi.Normalde %11-12 arasında çıkıyor.Skinfold caliper ile ölçülen daha doğru sonuç veriyor ama o alet burada bulunmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak konuşursak %12 civarında belli olmaya başlar, %10da netleşir, %8 ve aşağısında hatlar keskinlik kazanır
  • Benim de kafamın basmadığı şey şu yağ oranları. 180 boy 71 kiloyum, basketbolu bıraktıktan sonra son 3 aydır spor salonuna gidiyorum. Fakat aynada baktığım zaman yaklaşık 6 tane pack görünüyor, fakat alttaki iki tane belirgin değil. Sebebi de galiba o bölgede hafif yağ olması ve hafif göbekli olmam. Eğer durum yağ oranında bitiyorsa bende hafif göbek olmasına rağmen simetrik bir şekilde görünüyor. Şu zamana kadar da hiç uğraşmadım yağ oranıyla falan. Acaba ben mi bilinçsizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARC118i -- 28 Ağustos 2013; 14:38:07 >
  • Bence yağ oranı çok doğru bir hesaplama değil ama yine de makinaya göre ne kadar fazlam varmış onu görmek için, kıyaslama yapmak için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yağ Değişimi Ve 10/60 Yağ
    7 yıl önce açıldı
    %14 Yağ Oranı ve Karın Kası
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Yağ oranı sorunsalı Beyler bir de böyle bir vücudda yağ oranı kaçtır sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eralpsahin -- 28 Ağustos 2013; 15:50:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eralpsahin

Yağ oranı sorunsalı Beyler bir de böyle bir vücudda yağ oranı kaçtır sizce?

%8-9
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.