Şimdi Ara

Yağ yakma programım, fikirlerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.5 sene önce spora başladım 60 kiloydum, hem böyle çok kilo alınca bir kısmı yağ oldu hem de karantina dönemi evde kaybettiğim kiloları almak için son 1 aydır fazla yüklendim biraz pis beslendim ve hafiften göbeğimin çıktığını fark ettim.
    1 ay sonra tatile gitmeyi planlıyorum bu 1 ayda sixpack yapacak değilim ama biraz yağ yakıp daha düzgün bir görünüme kavuşmak istiyorum. O kadar spor yapan biri olarak azıcık da olsa göbeğin çıkması beni rahatsız ediyor bundan kurtulmak istiyorum. Günlük planım aşağı yukarı şu şekilde;

Yağ yakma programım, fikirlerinizi bekliyorum

Öğlen ve akşam 200'er gram tavuk/et var. Protein miktarı yetersiz diyorsanız bunları 250g yapabilirim ama daha fazla çıkaramam. Protein tozum da var son kullanma tarihi yaklaştı bitirmem gerek onu içebilirim haftada 3-4 kere.
    1 tane ara öğün girmedim normalde 2 ara öğün yaparım. Bu öğünde meyve yerim diyordum ama karbonhidrat zaten çok çıktı. Öğünlerime 80g makarna 80g pilav koydum altı üstü 2-3 kaşık atınca bitiyorlar ama acayip fazla karbonhidrat varmış içinde meğerse

Spor da haftada 4 gün salona gidip 3 gün fullbody çalışacağım 1 gün hafif bir kardiyo ve karın çalışacağım. Ayrıca haftada 4 gün sabah kalkıp koşu ve ip atlama yapacağım (zaten sağlık açısından az da olsa kilo kazanmamı engellemeyecek kadar yapıyorum)

İlk defa yağ yakmayı deneyeceğim fikirleriniz varsa yanlış yaptığım yerler varsa duymak isterim.

• 80gr pişmemiş kütledir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Anlamadım hocam, uygulamada her şeyi pişmiş halde giriyoruz çiğ bulgur makarna falan yiyecek değilim sonuçta
    Yani ben bulgur yazıyorum çıkıyor zaten tereyağlı bulgur pilavı mesela, ben de onu ekliyorum listeye.
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    80 gram iki üç kaşıkta bitiyor ddemişsin ondan dedim. Pişmiş makarnanın kütlesi mi 80gram?

Evet hocam pişmiş kütle, abarttım biraz 4-5 kaşık diyelim. Normalde 200g kadar pilav ya da makarna yiyordum şimdi 80'e düşürünce çok az geldi gözüme
    Programım hakkında bir yorumunuz var mı? Sabah kahve ya da bitki çayı içip kardiyoya çıkıyorum, spor öncesi/sonrası ne yesem karar vermedim. Yulaftan fıstık ezmesinden falan küçük bir atıştırmalık yapıp yiyebilirim diyorum.
  • Hocam program güzel. Ek olarak şunu söyleyeyim ağırlık idmanından sonra 15-20dk kadar bir kardiyo yapabilirsiniz. Daha etkili olacağını düşünüyorum. Sabah koşularını off günlerde yapın derim. Birde spordan önce kahve benzeri kafein içerikli bir şeyler tüketin. Ayrıca söylediğiniz yiyecekler nasıl 1900 kalori yapıyor anlamadım.

Ekleme: Spor sonrası protein ağırlıklı herhangi bir şey tüketebilirsiniz. Birde öğünlerinizi tüketirken ilk önce proteini ardından karbonhidratı tüketin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 16 Ağustos 2020; 15:7:9 >
  • Okulda ki hocamız toplam oran üzerinden %15 yağ almamızı önermişti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kahve ve yeşilçay tüketiyorum hocam evet, sabah koşusunu da off günlerimde yaparım. Tavsiyeleriniz doğrultusunda artık salondaki antrenmanlarımı 15dk eliptik ile sonlandırıyorum teşekkürler.
    Tüm yediklerimi söylemedim ki hocam sadece birkaç şeyden bahsettim. İsterseniz açabilirim tek tek

• Bagimli Adam B kullanıcısına yanıt
    Tükettiğim yağların hepsi sağlıklı yağ grubunda, çerezden zeytinden yumurtadan tonbalığından gelen yağlar, bu yüzden zoruma gitmiyor açıkçası. Belki daha ileri hedefler içindir hocanın söylediği çok bilgim yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.