< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 26 Nisan 2024; 1:15:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yağ yakmayan en mantikli tsi motor yada alternatifi?
-
-
Almanyada bile olsan tamirden tamirciden çekiniyorsan japon alip gecicegsin aga
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yağ yakma mı o ne la o nasıl bir terim iyi ki Japoncuyum
TSI 1.5 150ps. 7 ileri ıslak kavrama şanzıman.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.4 122 ve 150 beygirlikleri 13 yıldır passat ve audide kullandım yaklaşık 200 bin km. Hiç bir zaman bakım harici yağ eklemedim. Yeni 1.5 150 beygirler de sorunsuz hatta ona geçmeyi de düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1.2 105, 1.4 140 ve 2 farkı 1.5 150 lik araç kullandım, hiç birinde yağ yakma sorunu yaşamadım.
-
Yav arkadaş şu motorların hiçbiri canını almadığınız sürece ekstra yağ ekletecek bi eksiltme yapmıyor. 2 yıl 1.4 tsi 3 yıldan fazladır da 1.2 tsi kullanıyorum.
Hocam ben zaten sakin kullanan birisiyim işe gitmek için 2014 - 2016 model arasi alacağimda insanlar surekli internette 20binde ekledim 50 binde ekledim falan dedigi için kafam karişti bazilarida 1.2 110 luk ve 1,4 1,25 likler hiç eksiltmiyor diyor hangi motoru seçecegimi şaşirdim 🙂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Almanya'da ikinci el araba alacaksan o araç anam babam usulü olmalıdır
Tsi MSI almaya kalkarsan masrafını da koyacaksın
Alacağın araç Corolla,Auris tarzı atmosferik Japonlar olmalı
Ek olarak bu konuyu da 3 ay önce yollamissin ve ayni soruları sormuşsun
3 ay sonra yine soracaksan 3 ay sonra cevap verelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 26 Nisan 2024; 11:45:29 >
İyi yakalamışsın:)
Bir tane auris 2009 1,6 132 90binde buldumda 10litre yakiyo diye duydum 5900 euro ya satiyorlar bi görüşeyim adamla o zaman bugun 🙂
Onun 10lt yaktığı yerde tsi 8 yakar,2 lt yakıt farkını da tamirhanede baya baya çıkarırsın. LPG ye tam uyumlu bir de o motor
Anladim hocam burda zaten lpg yok sanirim tgi diye bisey görmüştüm.
Opel,reno,nissan bu markalar hakkinda görüşünüz nedir hocam?
İkinci elde Japon al,Nissan alacaksan otomatik alma
3 ay sonra aynı konuyu açma
Sevgiler
Hocam o sirada 3000 euroluk bi araç düşünüyordum sonra parayi 9000 e cikardik
Almanya’da ne caponu? Arkadaş almanya’da vw ve opel çok yaygın. Her yer passat orda. İki akrabam var ikisinde de vw, birinde passat sw. Çok memnun. Yolda gördüğün en çok hangi araba varsa onu al. Ne parça ne servis sorunu yaşarsın böylece
La @beyinsis almanyada japon arabası binmek yasak mı para benim mal benim istediğim ülkede istediğim marka arabaya binerim hem senin araban gibi yağ yakma duman atma da yaşamam
Bende ilk basta ucuz golf alirim demiştim 3 ay once fakat eski golflerin hepsi zincirli 2000/3000 euro araba parasi kadar tamir masrafi cikabiliyor oyuzden bir turlu araç seçemedim parayi arttirmak zorunda kaldim
ne yağı ne dumanı ne anlatıyosun? dede arabası civic'e binecek halimiz yok. civic şirkette az kullanmadım. golf'ün yanından geçemez. her türlü yer golf onu. arkada havalandırma üfleci bile yok. öndekiler donuyo, arkadakiler pişiyo.
-
Al gel golfü nü bi benim ep3 tayyarla kapıştıralım tabi yerse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- chevrolet aveo otomatik şanzıman nasıl
- en sorunsuz otomatik suv
- suzuki swift parça sorunu varmı
- grand cherokee 5.2
- clio 1.2 icon
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- renault arkana fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X