Şimdi Ara

Yağız telekom firması kaçtı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5 ay önce yağız telekomdan one x samsung s3 cihaz almştım fakat telefonuma dün msj geldi kayıdım salı günü düşücek.. anlıcağız pasaport kaydı yalan oldu geçici kayıt yapılmş..

yağız telekomu arıorum ne açan var ne bişey anlıcağnz adamlar firar..

bu durumda ne yapablirm yardımcı olucak varmı ??

• yardımcı olucak yokmu arkdaşlar
  • eğer öyle bir şey varsa kim sana nasıl yardımcı olabilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilemiorum belki onlara ulaşan bnm gibi mağdur biri olablir.. yada başka bişey
  • Git kardeş tekme tokat dal bu devirde insanlar anca bundan anlıyor.
  • Başka bir konu başlığında da yazmıştım, buraya onu kopyalıyorum.

Şahsınıza veya bir yakınınıza ait pasaporta kaydettirmediyseniz size sahte kayıt açmışlar. O telefoncuyu bulsanız bile size tekrar sahte kayıt açacak. Belirli bir süre sonra BTK'ya evrakların orjinali gönderilmediği için gene kaydınız düşecek. Çözüm için iki yöntem var. İlki, bir ay içinde yurt dışından Türkiyeye girmiş bir yakınınızla birlikte iletişim merkezlerinden birine gidip telefonu gerçek ve geçerli bir pasaporta kaydettirmeniz. İkincisi ise imei klonlatmak, ancak bunu önermiyorum. Zira yazılım güncellemesi yaparsanız şebeke problemleri çıkıyormuş ve de yasal değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Başka bir konu başlığında da yazmıştım, buraya onu kopyalıyorum.

Şahsınıza veya bir yakınınıza ait pasaporta kaydettirmediyseniz size sahte kayıt açmışlar. O telefoncuyu bulsanız bile size tekrar sahte kayıt açacak. Belirli bir süre sonra BTK'ya evrakların orjinali gönderilmediği için gene kaydınız düşecek. Çözüm için iki yöntem var. İlki, bir ay içinde yurt dışından Türkiyeye girmiş bir yakınınızla birlikte iletişim merkezlerinden birine gidip telefonu gerçek ve geçerli bir pasaporta kaydettirmeniz. İkincisi ise imei klonlatmak, ancak bunu önermiyorum. Zira yazılım güncellemesi yaparsanız şebeke problemleri çıkıyormuş ve de yasal değil.

aynen kardşm deli gibi pasaport arayışındaym şuanda.. bulablirsem yaptırıcam.

ime klonlatmak demşşsn yazılım güncellemesi yapmazsam sorun cıkarırmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazılım güncellemesi yapmazsanız sorun çıkar ya da çıkmaz diye bir yorum yapamam. Zira imei klonlatma işlemi telefonun temel yazılımına etki ediyor. Her türlü sorun çıkma ihtimaline karşın bu yüzden tavsiye etmiyorum. Kendim de yaptırmadığım için bu konuda fazla bilgim yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 4 Ocak 2013; 23:58:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uur.cpkn

quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Başka bir konu başlığında da yazmıştım, buraya onu kopyalıyorum.

aynen kardşm deli gibi pasaport arayışındaym şuanda.. bulablirsem yaptırıcam.

ime klonlatmak demşşsn yazılım güncellemesi yapmazsam sorun cıkarırmı ?

pasaport bulsanız da kayıt yaptıramayacaksınız. çünkü telefonlar şu an geçici kayıt görünüyor. BTK yı aradım, önce geçici kayıdı sildirmeniz gerekiyor dediler. Yani o geçici kayıt kimin üzerine ise onun başvurması gerekiyormuş.
    Bana pek mantıklı gelmedi söyledikleri. araştırmaya devam ediyorum.

• ucuza kaçayım derken böyle oluyor işte her zaman internetten alışverişi asla tavsiye etmiyorum
    Özellikle araba alım satımlarda böyle dolandırıcılar dolu dikkatli olun. Allah belalarını versin böylelerinin
  • arkadaşlar son durum nedir bir sonuç alındımı, bu sözde firma çok kişiyi magdur etmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 9 Mart 2013; 10:39:10 >
  • yağız telekomun yeni dükkanı elma bilişim şirinevler abc plus avm'de. buyruun
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgia

yağız telekomun yeni dükkanı elma bilişim şirinevler abc plus avm'de. buyruun

aynı adam olduğuna eminmisin kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: karartı

quote:

Sahibinden.com da elma bilisim diye aratip iletisim bilgilerine ulasabilirsiniz. Boylelikle emin olabilirsiniz bende takiplerim sonucu buldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karartı

quote:

Sahibinden.com da elma bilisim diye aratip iletisim bilgilerine ulasabilirsiniz. Boylelikle emin olabilirsiniz bende takiplerim sonucu buldum

teşekkürler
  • Büyük bir ihtimal klonlama yapılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.