Şimdi Ara

yagmur far sensör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
40.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yagmur,far, sensöri kararan iç dikiz aynası orjinalınde olmayan bir araca takıl biliyormu fiyatı hakında bilginiz varmı.

• Far sensörü çok ucuza satılıyor, diğerleri satılıyor mu bilmem ama hepsi takılır...

Ben Renault 12ye far sensörü taktım, üstelik hazırından bile almadım, kendim yaptım...
  • Yağmur ve far sensörü takılabiliyor Cyclone'nin ürünleri var bayada kaliteli. Ama kararan iç dikiz aynası takılıyormu onu bilmiyorum.

Aslında gerek yok gereksiz yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Yağmur ve far sensörü takılabiliyor Cyclone'nin ürünleri var bayada kaliteli. Ama kararan iç dikiz aynası takılıyormu onu bilmiyorum.

Tam ben diyecektim. Bana da gereksiz geliyor
  • Ya orjinalinde varsa tamamda, sonradan taktırmaya hiç gerek yok boşuna masraf, o parayla yakıt alırım yada cebimde kalır yerim

Sanki yağmur yağdığı zaman sileceklerini çalıştıramıyacan mı?

Yada hava karardığı zaman farlarını açamıyacan mı?

Hiiiiiç gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 14 Nisan 2007; 2:32:14 >
  • Otomatik kararan ayna takılabilir.. Gerekli olan sadece parktan elektrik çekmektir.. Sadece uygun bir aytna bulun yeter..
    Ben buldum ve taktım..
    Taktıktan sonraki fikrim ise şu; Bu ilk yapılması gereken modifikasyonmuş.. Geç kalmışım..
  • quote:

chryin

Yada hava karardığı zaman farlarını açamıyacan mı?

Tünellerde daha çok işe yarıyor, iyi ki takmışım, karanlık yerlere gir yansın çık sönsün dünya varmış valla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi-xenon, xenon, Mercek far hak.
    5 yıl önce açıldı
    Park Sensörü
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence üçü de çok gerekli ve faydalı donanımlar. Yeni arabamı aldığımdan bu yana far ve silecek kumandalarının yerini unuttum. Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası ise önemli bir güvenlik donanımı zaten, gereksiz denilemez.
  • Doğru aslında gereksiz değil. Birde dönüşlerde otomatik sinyal verme sistemi olsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

Doğru aslında gereksiz değil. Birde dönüşlerde otomatik sinyal verme sistemi olsa.

Dönülecek yere gelmeden yaklaşık 100 mt. öncesinden sinyal verilmesi gerektiği için bu uygulama olmaz, sinyal döüşte verilmez
  • ARKADAŞLAR BİRDE RESİM EKLESENİZ DAHA İYİ OLURDU YA ŞU İŞ NASIL OLUYOMUŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

quote:

Doğru aslında gereksiz değil. Birde dönüşlerde otomatik sinyal verme sistemi olsa.

Dönülecek yere gelmeden yaklaşık 100 mt. öncesinden sinyal verilmesi gerektiği için bu uygulama olmaz, sinyal döüşte verilmez

GlobalPointingSystem yayginlasirsa neden Olmasin. Tabi Onceden Rotanin Kesin Oldugunu Belirtmek Lazim.
  • yağmur sensörü ve kararan dikiz aynası benim aracımda da var.
    inanın çok faydalı.
    yağmurun durumuna göre kendisi ayarlıyor hızını ve aralığını.
    silecekleri otomatiğe alsanız her 6 sn de bir çalışacak. ya yağmur biraz daha azsa veya çoksa....
    gereksiz yere çalışmış olacak.

ayrıca dikiz aynası da çok işe yarıyor, arkadan gelen uzun bile yaksa gözümü almıyor. (tabii yan aynalar alıyor o ayrı).
  • Elektirkli kararn dikiz aynası arkadan kontrolsuz gelen ışığı saliseler içinde etkisizleştirerek sürüş güvenliğini artıran çok önemli bir olgu...

Direk sürüş güvenliği ile ilgili.

Günümüzde hele de istanbul şehir içinde arkadan gelen 4x4 tipindeki arabaların kısa farlarının kendi arabanıza yapığı uzun far dezavantajını ortadan kaldırıyor ve ayrıca uzun yolda arkadan gelen farları engelliyor ve bunu arka görüşü bozmadan yapıyor.

Bence hava yastığı kadar önemli ve belki de işlevsellik olarak daha da önemli...teki kazayı önlüyorş diğeri kaza sonrası etkili...

kararn dikiz aynasının çalışma prensibi::: video...

http://www.obitet.gazi.edu.tr/Videolar/video/kararanayna.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 16 Nisan 2007; 0:44:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Yağmur ve far sensörü takılabiliyor Cyclone'nin ürünleri var bayada kaliteli. Ama kararan iç dikiz aynası takılıyormu onu bilmiyorum.

Arkandan uzunları yakan bir saygısız cahil ya da farlarının ayarı bozuk bir şaşkın gelince ne kadar gerekli olduğunu anlarsın. Bu bahsettiğim şahıslardan, etrafımızda oldukça fazla miktarda bulunduğunu düşünürsen...
  • quote:

quote:

walla seni alnından öpmek geldi içimden. O kadar doğru konuştun ki nasıl kızıyorum dönerken sinyal verenlere sinyal dönerken deil dönmeden önce verilir arkadaşlar hatırlatayım

• İyide herkes benım mesajımı alıntı yaparak yorum yapmış..

Ya iyi okumadınız yada ben yanlış yazdım..

Far sensörü ve yağmur sensörü sonradan taktırmak gereksiz dedim..

Karan iç dikiz aynası için birşey demedim farkındaysanız, sonradan takılıyormu bılmıyorum dedim..

Herkes yanlış anlamış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

quote:

quote:

walla seni alnından öpmek geldi içimden. O kadar doğru konuştun ki nasıl kızıyorum dönerken sinyal verenlere sinyal dönerken deil dönmeden önce verilir arkadaşlar hatırlatayım

Arkadaşlar trafik kurallarından bahsetmiyoruz ki. Yani isterseniz birde döneceğiniz yere gelmeden önce mutlaka şerit değiştirmiş olmanız lazım diyede belirtelim isterseniz.

• En iyi yerde yaptırılsa bile sonradan yapılan eklemelerde çoğu defa sorun çıkıyor ve aracın orijinalliği zarar görüyor.
  • biz arabaya park sensörü taktırdık ekranlı olanından ekranı dikiz aynasına bağladık ve dikiz aynası kararıyo ışık geldiğinde çok rahat tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.