Şimdi Ara

Park sensörü tamponun icine düştü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Park halindeyken arkadan birisi dokunmus herhalde onemli bir hasar yok ancak park sensorlerinden birisi tamponun icine girmis. Daha dogrusu dusmus. Yani delik var ve parmagimla park sensorunu tamponun icinde hareket ettirebiliyorum , nasil cikarabilirim onu oradan? Gerci 10,000 bakimi yaklasti haftaya falan goturcem servise orda hallederler ama yine de tamponda delik olmasi can sikici bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamponu çıkarıp sensörü yerine oturtup yapıştırabilirsiniz tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Tamponu çıkarıp sensörü yerine oturtup yapıştırabilirsiniz tekrar.

Tamponu sökmek istemiyorum. Bagajin icinde sanki o bolgeye acilan bir bolme var gibi ama tam cozemedim.

• Sensorun tirnaklari var diye biliyorum,yani yapistirmaya gerek yok.Servisin yapmasi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Sensorun tirnaklari var diye biliyorum,yani yapistirmaya gerek yok.Servisin yapmasi lazim

Bi tornavidayla 15 dakikada hallettim :) bagajin icinden ulasilabiliyor tamponun icine

• quote:

Orijinalden alıntı: uurll

quote:

Sensorun tirnaklari var diye biliyorum,yani yapistirmaya gerek yok.Servisin yapmasi lazim

Bi tornavidayla 15 dakikada hallettim :) bagajin icinden ulasilabiliyor tamponun icine

Yaptıysanız iyi,biz servise götürüyorduk yapıyorlardı :) dediğim gibi tırnaklımıydı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uurll

quote:

Yaptıysanız iyi,biz servise götürüyorduk yapıyorlardı :) dediğim gibi tırnaklımıydı ?

Tırnaklıydi ama bagajin ic kismini acip icerden taktim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.