Şimdi Ara

Yahu nedir şu dizelcilerden çektigimiz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
0
Favori
38.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: insomnia__

Doğrudur aynı beygiri verir.
    1.6 110 BG accent era 0-100 10.2 sn
    1.6 110 BG dizel accent era 0-100 11.5 sn
    Demekki BG de herşey değilmiş..
    Tamam bizimde araçta tercihimiz dizeldir ama benzinlinin ivmelenme üstünlüğünüde kabul etmemk çocukluktur
    Benimki seninkini yenerden başka birşey değildir..

Era da 1.6 dizel motor bulunmamakta, yanlışınız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

1,5 CRDi 110 HP
  • Evet ve sanırım değerlerde yanlış. Net hatırladığın benzinlisiyle dizelinin aynı beygirde olduğu ama aralarında 1.5 sn ye yakın bir fark olduğu.
    bilen varsa yazsın..
  • 1,6 CVVT 112 HP ~ 0-100 : 10,2 saniye
    1,5 CRDi 110 HP ~ 0-100 : 11,5 saniye

Yahu nedir şu dizelcilerden çektigimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 22 Ağustos 2010; 1:49:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun
    Yahu neyin pes'i? Pes 2011'in çıkmasına var daha.
    Cazgaverin piyasadan haberi yokmuş belli ki. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.www.sahibinden.com adresi ne de kıyak fiyakası yanaktan alırlar makası.

bizde 2 araba da olduğu için bilmemek gibi bi şansım yok,
    ama piyasadan kastınız başkaysa bilemem sizin piyasanızı juşkun bey,
    ilgilenmiyorum da başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

1,5 CRDi 110 HP

doğrudur o dizel motor 1,5 tir. ayrıca da benzinli olan motor 110 hp değil 112 hp. bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

quote:

Cazgaverin piyasadan haberi yokmuş belli ki. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.www.sahibinden.com adresi ne de kıyak fiyakası yanaktan alırlar makası.

trakyalısın sanırım. ismim Coşkun, nickim joushkun. öptüm kib

• 112 olduğunu biliyorum. 110 diye geçtim ayrıntıya gerek yok neticede beygir aynı beygirmiş işte. Benzinli uzuyor görüldüğü gibi.
  • Kediyle hız rekoru kıran arkadaşlarım: Kadranınızda bazı hatalar var, lütfen düzelttirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Kediyle hız rekoru kıran arkadaşlarım: Kadranınızda bazı hatalar var, lütfen düzelttirin.

There are no errors
  • quote:

Kediyle hız rekoru kıran arkadaşlarım: Kadranınızda bazı hatalar var, lütfen düzelttirin.

Hata felan yok
  • quote:

quote:

Hata felan yok

Felan kim?
  • Hava kirliliği bakımından da çok çekiyoruz dizelcilerden..
  • quote:

Doğrudur aynı beygiri verir.
    1.6 110 BG accent era 0-100 10.2 sn
    1.6 110 BG dizel accent era 0-100 11.5 sn
    Demekki BG de herşey değilmiş..
    Tamam bizimde araçta tercihimiz dizeldir ama benzinlinin ivmelenme üstünlüğünüde kabul etmemk çocukluktur
    Benimki seninkini yenerden başka birşey değildir..

hımm. ok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.McRae

Hava kirliliği bakımından da çok çekiyoruz dizelcilerden..

lanet olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C.McRae

Hava kirliliği bakımından da çok çekiyoruz dizelcilerden..

lanet olsun.

bütün dizelciler ölsün
    onların tek kabahatleri ucuza seyahet etmekti
  • Orijinalden alıntı: bal974

Bana dizellerin gücü tek atımlık kurşun gibi geliyor.
    HOOP turbo basıncı yükseldi, hızlandık ama devir bitti, vites büyült baştan başla...
    Benzinlideki gibi sürekli bir uzama hissi vermiyor. Zıplıyor, vites değişti, zıplıyor...

Ne kaddar güzel bi ifade. Tebrik ediyorum hocam. :D
    Daha önce denildiği gibi olay hızlandıkda değil turbo etkisini hissediyor millet hızlandığını sanıyor. :)

Era, Punto gibi arabaların tüm olayı şu; birazcık bastırıyor seni koltuğa ivmelendiğini sanıyorsun ama süre tutuyoruz ulen hani hızlıydık
    diyorsun nerde kaldı bizim yolda yürümemiz. Özetle diyorum 0-200'de hiç bişeyi yiyemez bunlar...

Orijinalden alıntı: abluka__

Benzinlinin o yüksek devirdeki motor sesi, eminim dizelin gıygıygıygıy sesinin yanında senfoni gibi kalır

Sadece seside değil. Yahu hiç mi uzun yola çıkılmıyor. O tasarruflu dizel 1.6'lar felan uzun yolda çoğu 2.0'dan daha çok yakıyor konforuda cabası.
    2.0 atmosferik kullananlar anlar ne dediğimi. Sonata kullananlarda bulduklarını bulamıyor 1.6'lık o pahalı Mercedes'lerde, BMW'lerde misal.

Orijinalden alıntı: kandoR21

Allah bu güzel ülkemin insanlarını seviyor ki bir Mihayil Şumaaher çıkarmamış şu topraklardan. Yoksa halimiz nice olurmuş.

Aynen, yav adama Michael Schumacher diyorum böyle bi burun kıvırma hareketleri yapıyor bi değişik surat ifadesi takınıyor ama o pistte felan diyor
    kısıt sesle, trafik başka şey abi diyor bide üstüne. :D O kadar diyorum yani bunu da diyen o yazdığım kara şanzımanı diyen ha. :P

Elin oğlu aerodinamik dinlemiyor.
    http://www.streetfire.net/video/800-hp-vw-bus-th2rs_2036953.htm

O nası bişey ya öyle.:D Her halde F1'e kalkamayıp geç kalan pilotları taşımak için düşünülmüş. Monza Pist Servis münübüsü maşallah.:P

Orijinalden alıntı: replastone

Konuyla alakalı bikaç şey yazmak istiyorum. Şu an günlük alıp kullanabildiğim 2 araç var elimin altında; biri 1.4 fire motor grandepunto(2010) diğeri bmw 3.25(1987). Bu iki aracı bizzat kullanan biri olarak.

1) 1.4 8v 77 hp grandepunto ile 1.3 75 hp grandepuntoyu her disiplinde( çok havalı bi laf çok seviyorum kullanmayı ) geçebileceğimi düşünüyorum. (tabi karşımda profesyonel bi sürücü olmaması şartıyla ).

2) bmw 3.25 ile de kadranda en fazla 220 görüyoruz ama ibresi 200e dayanan aracı 4. viteste rahatlıkla geçiyoruz. Bu kadran muhabbeti bana çok saçma gelio, eğer varsa bi iddaa iki araç müsait bi yolda yanyana gelir kalkar hangisi daha hızlı görülür.

İyi Forumlar..

Bmw'nin motor ve yürüyeninin durumuna şerh koyaraktan oyum belli diyorum mazallah bırakırsınız orda arabalarınızı Punto sahipleri. Drag'da yapılsa,
    Roll'de yapılsa kimin yürüyeceği belli. Ey tork diyen dizel sahipleri motorun hangi devir bandında o torkları verdiğine bi bakınız derim. :)
    Audi lemans'da dizel kullanıyor diye dizel bu her şeye gider değil! yani. :P

Kadran meraklısı herkese GPS'de bulundurmalarını tavsiye ederim. Ha daha profesyonel düşünülecekse yapıştırın konsola bi Pbox olsun bitsin.

• Dizel keyiflidir yahu, bu kadar da dışlamayın.. İstanbul şehiriçi trafiğinde hangimiz sürekli aracın son süratlerinde geziyor ki??

Hem chiptuning diye bişey var, bu saydığınız ufak hacimli dizellerde chip ile 3 rakamlı güçlere ve 200 Nm üzeri torklara kolayca çıkmak olası.. Misal ben
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

quote:

trakyalısın sanırım. ismim Coşkun, nickim joushkun. öptüm kib

yok yok taktın sen illa öpeceksin

• benzinli araç "at" ise dizel araç "öküz" dür.

ikisini birbirine bağlayıp ters yönlere doğru hareket ettirirsek öküz atı sürükleyecektir. Fakat ikisini de aynı yöne doğru koşturursak sonuçta belli bir mesafeyi en çabuk kateden at olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.