Şimdi Ara

Yakın arkadaşım tarafından dolandırıldım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın bir arkadaşıma bir ürün verdim. 10 senelik arkadaşım, parayı havale ile gönderecekti fakat günlerdir ortada ne para ver ne herhangi bir şey. Üstüne üstlük verdiğim ürün de yok arkadaşta. Görüştüğümde de halledicem vericem para bulamıyorum gibi şeyler duyuyorum. Elimde aldığına ve bana yollayacağına dair whatsapp vb konuşmalar bulunuyor. Savcılığa versem bu süreç nasıl işler? Veya ne yapmam lazım bir fikir verebilir misiniz bana.

Yaptığım şey aptalca birşey bunun farkındayım. Sadece fikir istiyorum.

• geçmiş olsun. öncelikle, ürün pahalı bir şey değilse, kafaya takmadan yol alın ve bu olaya deneyim olarak bakın. bunu söylememin nedeni: "parayı unut, salla, uğraşma" demek değil. bunu söylememin nedeni, bu tarz olaylar Türkiye'de çok yaşanıyor. Türk insanı genel olarak bu tarz konularda biraz savsaktır.

yani, küçük çaplı olaylardan deneyim toplarsanız, ilerideki daha büyük çaplı olaylarda çok daha hazırlıklı şekilde doğru kararlar alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün 2000 tl civarında hocam 300 500 olsa inan umurumda olmaz. Muhattap olmaya değmez inan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birinci ihtimaldeyim bende. Wp konuşmalarından falan savcılığa versem polise gitsem konu hallolur mu acaba düşünüyorum.

• Kardeş 10 senelik arkadaşın çok ayıp etmiş onu en kısa zamanda ara 2000 TL'ni ödemesini yoksa savcılığa vereceğini açıkça söyle

• Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt

Bu haftayı da geçirip ardından böyle bir konuşma yapacağım. Bu durum tekrar insanlardan beni soğutmaya yetti. Kimseye bir iyilik yapmayacağız artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.