Şimdi Ara

Yakınımı Kaybettim Dert Büyük Yardım Dostlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aslında bu konuyu açmayacaktım ama bir dürtü açmamı istedi. Şuanda evde yalnız sayılırım. Üniversitedeyim ev arkadaşım var sadece yanımda. O da kendi odasında. Dün öz abim kadar sevdiğim hayran olduğum bir abimi daha 27 yaşında kanserden kaybettim. Cenazesi Antalyadaydı yetişemedim, gidemedim. Kendimi birşeylerle oyalamaya çalışıyorum ama olmuyor ne yapsam hiç aklımdan çıkmıyor, çıkmasını bekleyemem zaten ancak oyalanamıyorum da. Ne yapsam sanki ihanet ediyormuş hissi yaşıyorum. Gündüzleri kız arkadaşım ve arkadaşlarım yanımda oluyor ancak geceleri geçmek bilmiyor. Dün gece hayatımın en uzun gecesiydi şüphesiz. Ufaktanda olsa bir öneri istiyorum yardımcı olurmusunuz acaba ?

• başın sağolsun
  • Başın sağolsun, kanser iyice yaygınlaştı

Tak kulaklığı müzik dinle içinden bir şey yapmak gelmiyorsa
  • Allah rahmet eylesin...
  • çık dışarı dolaş
  • Allah (c.c) rahmet eylesin,mekanı cennet olsun. yapabileceğin tek şey dua etmek. geri gelmez kimse ama en azından belki böyle yardım etmısolursun.
  • Allah sabir versin. Kaybettigin kisinin gozunun onunde hastaliktan eriyip gidisini gorduysen daha da zor oluyor unutmak.
  • Hocam çıkıyorum ama inan dışarda da boğuluyorum. Dün Bostancı sahiline gittim. Bostancıdan kadıköye kadar yürüdüm sahilden biraz açıldım ama deniz üstüme üstüme geldi bir ara.

Müzik dinliyorum bol bol hocam her anım müzikle geçiyor zaten. Ha birde içimden geldiği kadar ağlıyorum acısını bir nebze azaltmak için.
  • İhanet duruyorum demişsin öldükten sonra gitmediysen antalyaya gidip mezarını ziyaret etmek senin içini rahatlatacaktır.Durumun kötü gerçekten zaman bu derdine çare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

Allah sabir versin. Kaybettigin kisinin gozunun onunde hastaliktan eriyip gidisini gorduysen daha da zor oluyor unutmak.

Hocam son 2 ay her antalyaya gittiğimde (sık sık giderdim) yanına gidiyim diyordum annemler gitme en son hali neyse o kalsın aklında diyorlardı. Ailecek tanıdığımız ve hepimizin kendi oğlu kardeşi kadar sevdiği biriydi.
  • Başın sağolsun. Kanserin en zor yanı sevdiğinin gözünün önünde eriyip gitmesini izlemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

İhanet duruyorum demişsin öldükten sonra gitmediysen antalyaya gidip mezarını ziyaret etmek senin içini rahatlatacaktır.Durumun kötü gerçekten zaman bu derdine çare.

Şu okul bir bitsin direkt gidicem hocam iyice psikolojim bozuldu. Belki gidip dua edersem mezarının başında iyi gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.