Şimdi Ara

Yakınlarda Fiyat Alan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, kısmet olursa 1.4 T insignia alma düşüncem var, siyah bir araç için 74300, başka bir bayiden ise kahverengi bir araç için 75000 fiyat aldım, geçen ay 71000 civarındaydı. Ekim ayı içerisinde daha iyi fiyat alan oldu mu acaba, varsa fiyat ve bayi bilgisi paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.6 cdti edition elegance eylul ayinda aldim kardesim 96400 e bakalim bekliyoruz araci ( sunroof paketli aldim ) 94000 du normali

• ITulkasI I kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güzel tercih

• tesekkur ederim sagol kardes

• Yok mu acaba başka fiyat alan?

• 1.4 T edition elegance için yakın zamanda fiyat alan var mı,bende merak ediyorum. Güzel bir kampanya var gibi, şimdi al 12ay sonra öde gibi. 70-75 arasına kapatabilirsem düşünüyorum bu aracı.
  • EustassKiD26 kullanıcısına yanıt
    Faiz oranı yüksek ve ilk 11 ay ödemesiz dönem, sonraki 25 ayda çektiğiniz miktarı faiziyle ödüyorsunuz, 35 bin tl için 36 ay vade seçeneğinde aylık geri ödemesi 2 bin lira civarında, pek cazip değil bence.
    72-75 arasında bayiler fiyat veriyor ama araç çok az, bir çok bayide de yok, elinizi çabuk tutun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkaradeniz -- 15 Ekim 2015; 17:09:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koçtaş'tan ürün alan var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gün antalya antoto da 74.000 fiyat aldım 1.4t e.e. için.
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    18 inç jant, yeni bilgi ekranlı ve arka camlar karartılmış donanım için değil mi? Makyaj değil ama bir iki donanım farklılığı oldu son 1.4 turbolarda
  • Bende elegance 1.4t benzinli düz vites için sedefli astreod gri için 74.250 TL fiyat aldım. Okyanus mavi ve yakut yeşil istedim ama yıl başından sonra fiyat alabilirsiniz dediler. Zamli fiyattan olur dediler. Turkiyede okyanus mavi ve yeşil yok dediler.

• Alınabilecek en iyi araç bence, yakıt da çok değil, hanımın otomatik ısrarına başka bir araç aldık ama gözüm hâlâ etraftan geçen insignia'larda

• Merhaba arkadaslar;

insignia dizel araclarda suan kampanya var, benzinli araclarda kampanya orani daha yuksek.

stok bilgisi (renk, donanim vs.) ve fiyat bilgisi almak isteyen arkadaslar bana PM ile telefon numaralarini gonderebilirler, yardimci olurum.

Calismakta oldugum bayi İstanbul'dadir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.