Şimdi Ara

Yalnızlık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yalnızlık çok zor nasıl baş ediyorsunuz? Evet iyi yanları kötü yanlarından fazla ama bazen kötü yanları ağır basıyor gibi.

• Boşta kalmayarak. Kitap okuyarak. İşlerimi yaparak. Spor yaparak vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla sırf bu konu yüzünden antidepresana başladım maalesef

• yalnızlığı sevmiyorsan onla savaş.

• BR.YILMAZ kullanıcısına yanıt

nasıl örnek olarak

• Ben de yalnızım dayanamıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • baş etmen gereken bir şey değil her halükarda sana köpek gibi zarar veren bir şey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yalnızlık
    5 yıl önce açıldı
    Platonik aşk
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • insan maalesef kendinde olmayanı ister. yalnız kalmak benim için aşırı lüks. iş ev arkadaşlar derken cep telefonum randevu evi telefonu gibi. tembellik edecek vaktim bile kalmıyor.

• yalnızlık ile tek yaşama kavramını ayırt etmek gerek.

evde tek yaşıyor olmak "şu an" ile ilgili bir meseledir. iyi yanı çoktur, vaktini kendine ayırabilirsin.

yalnızlık ise "şu an" görüşecek birinin olmaması durumu değildir, yalnızlık "geleceğe yönelik" bir umutsuzluk durumudur.

mesela Avustralya'ya yüksek lisans yapmaya giden bir öğrenci orda tek başına kaldığı yurt odasında sürekli ders çalışması gerekirken ve haftasonu ailesi arkadaşları ile buluşamıyorken ciddi can sıkıntısı yaşayabilir ama yalnızlık çekmez çünkü seneye geri döndüğünde güzel bir iş ve ailesinin hatta sevgilisi ile yapacağı evliliğin onu beklemekte olduğunu bilir ve bunun güvenini içinde hisseder.

"yalnızlığın verdiği acı" falan diyen kişiler geleceğe yönelik böyle bir güveni hissedemedikleri için acı çekiyorlar, şuanda yanlarında biri var olmadığı için değil. bu kişiler 3 tane arkadaşı ile buluşup güzel bi akşam geçirseler bile yine de yalnızlık hissinden kurtulamazlar hiç.

bu yüzden kendi başına yaşıyor olmakla yalnız olmak farklı şeylerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt

o nece tespittir ümstad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.