Şimdi Ara

yamaha rx-v765

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Yamaha rx-v765 model kodlu bi avr var bir kaç sıkıntım var yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim forumda arattım netten arattım bi bilgiye ulaşamadım..

1-Wd tv live ile hdmi dan bağlı olarak kullandığım avr nin ekranında DTS yazısı göremiyorum oysa oynattığım filmler mkv formatlı ve dts .
    WDTV zaten film başlarken dts olduğunu belirtiyor ama ben avr yi nerde bırakırsam orda kalıyor dsp olarak misalen 7'' stereo da bıraktıysam geçiş olmuyor Dsp programlarının arasındada Dts veya Dolby Digital ibareleri yok ama Avrnin tv menüsünde oynayan videonun DTS kodlama olduğunu avr belirtiyor fakat ekranda göremediğim için bi sıkıntıdır gidiyor bende..Daha önce kullandığımız rx-v365 hangi dsp de olursa olsun film başlarken DTS e geçer ve Avr ekranında logosu yazısı belirirdi.

2-inci olarakda Avr nin kumandasına başka tv-dvd v.s tanıtmak için ne yapmak gerekiyor.

Bu arada ürün USA menşeyli 1 sorunumun bununla alakası yoktur sanırım.

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.

• yamaha rx 400 küsürlü bi model vardı arkadaşta usta ondada aynı olay dts filmde dts geçmiyo dolby digitalde geçmiyo iki saat ayar çekiyon nasıl bişey bende anlamadım
  • Ses ayarlarindan digital cikisi ayarladin mi?
  • cihazın straıght tuşuna bas o aktarır. bu tuş ne ses alıyorsa onu orjinal aktatmaya yarar ve dts ise ekranda belirtir.
  • WD ayarlarını bilmem ama bitstream göndermediğin zaman olan problemi anlatıyorsunuz gibi geldi. Ses kodlarını wd değilde yamaha çözsün demek oluyor türkçesi.... 765 kendi çözdüğü ses formatlarına göre hareket eder dts, dd,truehd gibi eğer kendisi çözmüyor yani çözülmüş geliyorsa hiç dokunmaz sonuçta sizin anlattığınız gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikk -- 20 Kasım 2010; 20:30:42 >
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler kurcalaya kurcalaya zaten çözüme kavuşturdum,kumandanın üzerinde info tuşundan zaten ne çözdüğünü ekrandan gösteriyor sıkıntı yok gayet açık olarak..

Ama şu kumanda işinden anlayan yokmu bi türlü kodlayamadım belki işime yaramıyacak kullanmıyacagım ama ne biliyim insan varolanın nasıl çalıştığını görmek istiyor..
  • ben hdmi kablodan dts alamıyorum optikten veriyorum dijital çıkış olarak secili o şekilde direk dts oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 21 Kasım 2010; 0:33:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    Satılık Onkyo TX-NR3030
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Media oynatıcındaki ayarları digital çıkışa çevirirsen son olarak da hdmi ses'i kapatırsan ( optik çıkış ile sesi aktardığını tahmin ediyorum ) DTS'i görmen gerekiyor.Bir de bir sorum var, 5.1 komponentlerin yoksa bu moda yerine L ve R bir de sub modunda dinlemelisin.Tam sterao o zaman kullanır amfi.Yani 5 + 1 ünitelerin yok sadece 2 hoparlörün var ise stereo modunda çalıştırmalısın.
  • meraba arkadaşlar bendede aynı sorun var dts hd müzik dinlerken sadece dts yazıyo neden acaba ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.