Merhaba arkadaşlar, Geçen gün arabama giderken camında uzaktan beyaz bir leke olduğunu gördüm, kuş pisliğidir diye düşünmüştüm, fakat yanına gidince böyle tebeşir tozu gibi bir leke vardı üzerinde, onu ıslak mendil ile sildim fakat altındaki izler gitmemiş, çizik gibi geldi bana ama tam anlam veremedim.
Fotoğrafları aşağıya ekliyorum.
Bunun çözümü için önereceğiniz bir şey var ise denemeye hazırım, ya da önereceğiniz bir yer var ise İzmir'de oraya gidebilirim.
Basmane Carglass servisi ile telefonda konuştum fakat onlar yan cam tamiri olmadığını sadece ön cam tamiri yaptıklarını söylediler, yan camlarda değişim yapıyorlarmış sadece. Kasko poliçemde sınırsız cam tamiri hakkım olduğu yazıyor fakat telefonda görüştüğüm carglass servisindeki bayan kırık ya da çatlak olmayan camlarda kaskonun karşılamadığını söyledi.
Şimdiden teşekkürler.
Birşey çarpmıştır.
Kaskodan değiştirin, çatlak değil ise cam değişimi yapan yer tıklatıverir(yada siz tıklatın), zaten öyle yapılıyor ve kendileri de öyle yapıyor niye dert etmiş ki bu kadar?
quote:
Orijinalden alıntı: Panthér
Birşey çarpmıştır.
Kaskodan değiştirin, çatlak değil ise cam değişimi yapan yer tıklatıverir(yada siz tıklatın), zaten öyle yapılıyor ve kendileri de öyle yapıyor niye dert etmiş ki bu kadar?
Anladım hocam, cevap için teşekkürler.
Tamiri mümkün olursa aslında tamirinden yanayım, fakat yan camlarda tamir olmadığını söylediler nedenini bilmiyorum. Kaskodan değişirsek de hasar kaydı olarak tramere yansımasından çekiniyorum, araç henüz 1 aylık.
Yarın sanayiye gidip orada sordurtacağım bir de.
tumaykilincT
kullanıcısına yanıt
Hasar kaydı olsa ne olacak ki? Yan cam değişmiş diye araba almayan adam gitsin 0 alsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Voodoodream
Hasar kaydı olsa ne olacak ki? Yan cam değişmiş diye araba almayan adam gitsin 0 alsın.
Haklısınız aslında 3 Yıl boyunca aynı muhitte kaskosuz Opel Corsa kullandım, bir kere bile bir şey olmadı, 3 hafta önce sıfır araç aldım bir kere ufacık çizildi, bir de cam muhabbeti çıktı Son çare araç içi kamera taktım ve güvenlikli bir yere park etmeye başladım artık.
Olmazsa biraz sonra bi ustaya götüreyim ne diyecek, ona göre mesajı güncellerim.
quote:
Orijinalden alıntı: tumaykilinc
quote:
Orijinalden alıntı: Panthér
Birşey çarpmıştır.
Anladım hocam, cevap için teşekkürler.
Tamiri mümkün olursa aslında tamirinden yanayım, fakat yan camlarda tamir olmadığını söylediler nedenini bilmiyorum. Kaskodan değişirsek de hasar kaydı olarak tramere yansımasından çekiniyorum, araç henüz 1 aylık.
Yarın sanayiye gidip orada sordurtacağım bir de.
Yan camlar ile ön camın yapısı farklı, ön cam çift katman kırılsa dahi dağılmaz ama yan camlar dağılır.
Tramer konusunu bu kadar kafaya takmayın, hele hele cam onusunda hiç takmayın(bizim ülkede bu tramer mevzusu acayip bir hal aldı??). Bu gibi durumlarda faydası olmayacak ise, biz bu kaskoyu niye yaptırıyoruz??
Cam yüzünden arabaya mırın kırın eden var ise, başka kapıya yol alsın. Bu güne kadar 4 aracımın ön camını değiştirdim, sorun olmadı.
Cam değişimi için önce poliçeye bakın. Muhafyetli ve muhafiyetsiz diye ayrılır. Muhafiyetsiz: Yetkili servis tamamen bedelsiz. Muhafiyetli: Yetkili servis %20 ödeme %80 sigorta şirketi veya anlaşmalı servis bedelsiz. Gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme