Şimdi Ara

Yan Sanayi Şarj Kablosu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. Ben powerbankle kullanmak üzere bileklik şeklinde olan codegen marka iphone şarj kablosu aldım hepsiburada sitesinden. İlk başlarda sürekli sahte uyarı veriyordu telefon ve ardından bu uyarı kayboldu ve şarj etmeye başladı. Bu kablonun telefona zararı olur mu acaba? Yavaş şarj etme gibi bir durum olur mu? Ek olarakta xiaomi powerbank kullanıyorum.

• Orijinal kablo kullan.
  • orjinal kablo ve apple onaylı kablolar var onları kullanmak her zaman daha mantıklı, yan sanayi kabloların çipleri çok çabuk bozuluyor ve daha dayanıksızlar
  • Teşekkür ederim cevaplarınız için bu şekilde kısa ve orjinal kablo önerebileceğiniz online mağaza var mı? Nerden bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunuskahvecioglu kullanıcısına yanıt
    Bunu bende arıyorum . amazondan temiz edebilirsin 12 dolara. tahmini 38 liraya gelebilir.
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Pdateknolojiden bunu aldım hocam xiaomi'ın içinden çıkan kısa kabloyu dönüştürüp kullanıcam bakalım nasıl olucak.
    Bu mesaja eklenen görseller:

umarım orjinaldir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Şarj Kablosu Tamiri
    2 yıl önce açıldı
    Şarj kablosu tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok kaliteli olan yan sanayi kablolarda var. 2 sene önce İPhone 5'e 20 TL'ye kablo almıştım. Halen sapasağlam kullanıyorum. Laxon'du galiba. Ama şarj cihazı beş para etmez.

• bence telefonunu riske atmaya değmez
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Daha öncede alışveriş yapmıştım bu siteden güvenilir site bir yanlışı olmadı şuana kadar ama bakalım gelsin orjinal olup olmadığını görcez yoksa iade :))

• Herkese teşekkür ederim ama orjinal bu tarz kısa şarj kablosu bulamadım :/

• Yan sanayi kablo çok sıkıntı değil fakat adaptör kullanmayın cihaza zarar veren düzensiz akımdır

• alexturner kullanıcısına yanıt
    En merak ettiğim konuda buydu aslında hocam adaptör orjinal ama kablo yan sanayi sıkıntı olur mu diye. Teşekkür ederim

• Fotoğraftaki kablo/bileklik bir ara Çinli bir site tarafından bedava dağıtılıyordu. 2-3 aylık bir ömrü oluyor genelde sonra kopmalar başlıyor haberiniz olsun
    Tabiki mumkun oldugunca orjinal kablo kullanmamiz lazim, ama cok sorun teskil edicegini zannetmem hocam. Sahsi olarak uzun vadede herhangi bir sikintisini gormedim daha...
  • Teşekkür ederim herkese cevaplarınız için. Eğer bu tarz kısa orjinal kablo bulan olursa link atması çok iyi olur çünkü ben bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

Fotoğraftaki kablo/bileklik bir ara Çinli bir site tarafından bedava dağıtılıyordu. 2-3 aylık bir ömrü oluyor genelde sonra kopmalar başlıyor haberiniz olsun

89 cent'e aldım bakalım nasıl olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.