Şimdi Ara

Yanlış hesaba para yollama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, acil bir para göndermem gerekiyordu ve yanlış hesaba yollamışım. Müşteri hizmetlerini aradım onlar da kayıt açtılar yarın yolladığım hesap sahibini arayıp iade talep edeceklermiş. Üstüne soğuk su mu içeyim ne yapayım şaşırdım. Bunun başka hızlı bir yöntemi var mı bildiğiniz ? QNBFinansbank bankası.

• bugün bende aynısını yaptım ama ben eksik girmişim direkt iade ettiler ben şunu biliyorum karşıdakinin insiyatifine kalmış diye biliyorum iş bankası kesinlikle alamıyız dedi
  • Karşındakinin iyi niyeti varsa geri alırsın başka yolu yok, bankacılık kanunları açık ve net bu konuda.
  • Cok zor. Mesela soyle dusun, sen internetten alisveris yapiyor olabilir, ve urun kargoya verildikten sonra parani geri istiyor olabilirdin. Bu tarz pek cok ornek uretilebilir neden geri alinmayacagi ile ilgili.

Gonderdigin para fazla miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 26 Şubat 2019; 19:10:0 >
  • bende arkadaşa atıyorum diye yanlışlıkla bir üniversitenin hesabına göndermiştim. 1 hafta sonra kendileri açıklama yok diye iade etmişlerdi.
  • 300 TL gibi bir miktar. Ama şuan ki durumumda velinimet diyebilirim o benim için
  • Gamble93 kullanıcısına yanıt
    Knk öğrenciye denk geldiyse geçmiş olsun. Öğrenciler affetmez.
  • 5 lira daha at açıklamayada allah rızası için paramı geri at çok ihtiyacım var de
  • Finansı bilmemde bizim bankada hatalı işlem olduğunda eğer karşıdaki hemen o parayı çekmezse o tutarı blokeye alıyolar önce. Kesin hata olduğu anlaşılınca ters işlem yapıp paranı geri alıyosun.

Eft'de zaten sıkıntı olmuyo. Iban ile isim tutmayınca direk bankalar geri yolluyor parayı hatalı eft diye.
  • Banka prosedürünü bilmiyorum ancak sonuç alamazsan sebepsiz zenginleşme davası açabilirsin, Banka bir çözüm bulamazsa bir avukata danış..
  • Para çokmu üstat,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Para çokmu üstat,
    imza ciddi mi?
  • Hocam 300 iyi para bi 300 daha at çok iyi para diyim
  • Vahsincir kullanıcısına yanıt
    300 lirayla zengin mi oluyor adam yoksa davanın adımı o
  • S.Vettel kullanıcısına yanıt
    Zenginleşmeden kasıt ilk akla gelen über zenginlik değil, malvarlığındaki sebepsiz artış anlamında. Bu durumda iade davası açılıyor.
  • konuştum bankayla eğer sonuçlanmazsa savcılığa başvurabilirsin diyor ama yüzü astarını geçer bu durumda diye düşünüyorum. Yarın gün içerisinde haber gelecek bakalım durum ne olacak.
  • sebepsiz zenginleşme
  • Adam ne sevinmiştir Belki akşama biraneye gider konsomatrise Vol ısmarlar

Kadınsa ya kuaförde harcar ya da mağazada
  • adamın ismi Ahmet Kaya abi inşallah odur :D
  • Soğuk su içme soğuk taşa otur ki aklın başına gelsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.