Park halindeki aracıma çarptılar , çizimin aksine aracım biraz yola taşıyordu ve park yapılmaz tabelası var. Yarın kendi aramızda tutanak tutacağız. Sizce hatalı çıkar mıyım? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endy09 -- 17 Mart 2021; 22:36:27 > |
Yanlış part ettiğim aracıma çarptılar
-
-
Fotoğrafta görünen tabelanın ne anlama geldiğini bilerek oraya park ettiyseniz zaten kusurlusunuz. Geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcev89 -- 18 Mart 2021; 10:36:12 > -
Sizin aracınızı ödemeyecek, ama aracınıza çarpan kendi aracında oluşan hasarın bedelini isteyebilir sizden... Park yasak tabelasına rağmen park ederseniz bunu da göze almış olursunuz.
-
Yaptığınız hatalı park kusurdur ve cezası vardır. Kanunda hatalı parkın cezası bellidir.
Ama siz kusurlu halde park yapmış halinde iken başkası size çarptıysa buda onun hatasıdır. Orada çöp tenekesi olsaydı adam ona vursaydı suç çöp tenekesininmi olacaktı. Hatalı park etti diye başka araca vurulmaz. beklersin görevli zabıta polis kolluk gücü her kim ise çağırırsın engeli kaldırtırsın.
-
size park cezası yazılır karşı taraf duran araca çarptığı için suçlu olması lazım. ben de merak ettim
-
arabayı karşı tarafın sigortası yaptırdı , banada herhangi bir yanıt gelmedi, tramerime de işlenmedi . bende daha kurcalamadım. ilerde karşıma çıkıp kendi sigortam para almaz inşallah
-
Polis gelmediyse birşey olmaz, geldiyse hatalı parktan ceza yazar.
Tam tersi bir konu vardı, konu sahibi hatalı park eden araca çarpmış. Genel görüş çarpan hasarı öder, hatalı park eden de polis gelirse hatalı park cezası öder.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X