< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Leon far hırsızlığında bir şey kafama takıldı !
![](/static/forum/img/populer-yukari-cok.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şu sipariş işi hikaye rahat çalınıyor ve değerli diye çalıp rafa koyup yada internetden bir şekil satılıyor gözlerine kestirdikten sonra aracin konumu kamera bile önemsiz ana caddede kamera önünde çalıp gidiyorlar af çıktıktan sonraki 1 ay içindeki hırsızlık yükseliş oranı acayip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 22 Ocak 2021; 2:25:26 > -
senin için etme bulma dünyası, hırsız için 2 kişiden kazanılan para, hukuk sistemi için koy g.. gitsin.
-
Borcam gibi düşünün.
-
quote:
Orijinalden alıntı: emir.ksksenin için etme bulma dünyası, hırsız için 2 kişiden kazanılan para, hukuk sistemi için koy g.. gitsin.
Bu kadar güzel özetlenebilirdi.
-
-
-
her zaman diyorum yine yazayım: hırsızlıktan yakalanan biri, 3.defa yakalandığında sağ eli bileğinden kesilmelidir. bu arada şeriatla dinle işim ilgim yoktur.
-
Kasko sirketleri uyuyor mu nasil bi calisma yapiyorlar bu konuda.
Yoksa kasko sirketlerini etkilemiyor mu acaba.
Benim farlarimida calsalar bari tamponu farlari filan yenilemis olurum 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman yeni leonda da bu mevzu olacak heralde?
Kotuymus ya ben bu iş bitti sandim.
Nasil izin veriyorlar anlasilir gibi degil.
Bu işin doğrudan siparişle alakası yok.
Far ayakları kırılarak sökülüyor farlar, yani siz plastik kaynakla yeni ayak yaptırsanız dahi ayak yuvaları asla orijinal gibi oturmaz bu da farların doğru aydınlatmamasına sebep olur.
Arabacılıktan az buçuk anlayan adam zaten bunu bilir.
Buradan sonrası yazacağım tamamen varsayımdır ;
Leon ve Cayenne gibi yüksek teknolojili farlara sahip ve dıştan asılmayla sökülebilen modeller kasten tercih ediliyor.
Sebebi ise sökmesi basit. Yoksa aynı veya daha üst teknolojiler yok mu ? Veya Leon'da olan far Golf'te yok mu ?
Ortalıkta peynir ekmek gibi Leon dolaştığı için en çok onların haberlerini görüyoruz.
Sökülen farlar, kenevir yetiştirilmesinde gün ışığını taklit etme amacıyla kullanıldığını duymuştum.
-
Kaç para bu farlar?
Style paket yeni leon düşünüyorum, o cafcaflı ledden olmaması neredeyse hoşuma gidecek sırf bu sebepten.
Tabi olası far kazasında 30 bin yazmalarını da istemiyorum tremere
Tam bir kısır döngü
Bunu yazmaya girmiştim hocam. Aynen olay bundan ibarettir.
-
Teyp soygunundan farkı yok gibi.
-
Polis istese Anında bulur Hırsızları ve calınan malları
Maslak Atatürk sanayisindeki ve İkitelli Atatürk Sanayisine Cıkmacılara gitsin Hepsini toplasın bunları nerden aldın diye bi güzel sorguda üstüne gitsin bak nasıl öttürüp çeteyi Çökertiyorlar :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Malik the MafiaBu işin doğrudan siparişle alakası yok.
Far ayakları kırılarak sökülüyor farlar, yani siz plastik kaynakla yeni ayak yaptırsanız dahi ayak yuvaları asla orijinal gibi oturmaz bu da farların doğru aydınlatmamasına sebep olur.
Arabacılıktan az buçuk anlayan adam zaten bunu bilir.
Buradan sonrası yazacağım tamamen varsayımdır ;
Leon ve Cayenne gibi yüksek teknolojili farlara sahip ve dıştan asılmayla sökülebilen modeller kasten tercih ediliyor.
Sebebi ise sökmesi basit. Yoksa aynı veya daha üst teknolojiler yok mu ? Veya Leon'da olan far Golf'te yok mu ?
Ortalıkta peynir ekmek gibi Leon dolaştığı için en çok onların haberlerini görüyoruz.
Sökülen farlar, kenevir yetiştirilmesinde gün ışığını taklit etme amacıyla kullanıldığını duymuştum.
Eger boyleyse cok ilgincmis. Gunisigini taklit edebilen basit ampuller yok muymuş ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: dinoco mavisiEger boyleyse cok ilgincmis. Gunisigini taklit edebilen basit ampuller yok muymuş ki
Alıntıları GösterDetaylarını tam bilmiyorum hocam forumda torbacı/yetiştirici falan varsa cevaplayabilir
-
Almanyanın Fetö Pkk ve Pyd ile işbirliği var diyoruz inanmıyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: Malik the MafiaDetaylarını tam bilmiyorum hocam forumda torbacı/yetiştirici falan varsa cevaplayabilir
Alıntıları Göster
VAG grubu uyuşturucu ve kara para işi de yapıyor.
Farlarıyla kenevir yetiştirilen arabayı bizim millet hala kapısında sıra olup alıyor. İnanılır gibi değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
Almanyanın Fetö Pkk ve Pyd ile işbirliği var diyoruz inanmıyorsunuz.
VAG grubu uyuşturucu ve kara para işi de yapıyor.
Farlarıyla kenevir yetiştirilen arabayı bizim millet hala kapısında sıra olup alıyor. İnanılır gibi değil.
Alıntıları GösterLeon için torbacı arabası diyorlardı ammaa bilemedim
let the linç begin
İ R O N İ D İ R !
senin için etme bulma dünyası, hırsız için 2 kişiden kazanılan para, hukuk sistemi için koy g.. gitsin. |
Borcam gibi düşünün. |
Şu sipariş işi hikaye rahat çalınıyor ve değerli diye çalıp rafa koyup yada internetden bir şekil satılıyor gözlerine kestirdikten sonra aracin konumu kamera bile önemsiz ana caddede kamera önünde çalıp gidiyorlar af çıktıktan sonraki 1 ay içindeki hırsızlık yükseliş oranı acayip
|
her zaman diyorum yine yazayım: hırsızlıktan yakalanan biri, 3.defa yakalandığında sağ eli bileğinden kesilmelidir. bu arada şeriatla dinle işim ilgim yoktur. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X