Şimdi Ara

Yanlış Room Attım Ve Cihazım Soft Brick Oldu Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam youtube'de video izlerken telefonlara room atma diye bir video vardı ismini vermiyorum sonra izledim beğendim tabi ki :/ telefonuma S5Sensation rom kurdum hiç işlemcisi kabul ediyormu uyumlumu uyumsuzmu diye düşünmeden bile neyse sonra cmw felan yükledim odin ile sonra kurdum bu s5 sensation'u cihaz yeniden başladı açılırken samsung yazısında kaldıı ! sonrasında hiç açılmadı kapattım recovery menüye alıp wipe data işlemlerini felan yaptım reboot system diyip tekrar açmaya çalıştım fakat samsung yazısında kalıyordu bir türlü geçmiyordu bu arada cihazım Galaxy Grand Neo I9060'Dır yanlış rom attığımı öğrendim sonra stock rom yükledim odin ile fayda yok aynı yerde yine kaldı telefonum sarj alıyor recovery menüye download menüye felan giriyor ama açılmıyor neyse ki :

Bugün sabahtan cihazı direk aldığım yer güraks'a götürdüm durumu farklı anlattım tabi ki oyun oynarken kitlendi daha sonra açılmadı samsung yazısında kaldı felan dedim sonra onlar benim samsung bayisine yönlendirdi işte gittim orayada anlattım adam telefonu eline aldı recovery menüye girdi sanırım dediki rootlarsan tabi takılır dedi mırıldanarak sonra garanti dışı kalıcak diye korktum neyse birşey demedi arıza kaydını felan aldılar işte şuan garantiye aldılar ama inşallah garanti dışı kalmaz telefon birde 2 aylık telefon ya daha 22 ay ödenmemiş taksidi var :( arkadaşlar cevaplarınız bekliyorum her cevap benim için çok önemli donanımhabere güveniyorum :(

• bu merak nedir anlamıyorum almışsın yeni kullan.. kurcalama bilmiyorsan..bir modadır room-root işleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

bu merak nedir anlamıyorum almışsın yeni kullan.. kurcalama bilmiyorsan..bir modadır room-root işleri..

Çoook haklısın hocam ya işte cahillik heves ettik şimdi cezasını çekiyoruz garantiye verdim garanti bana geri dönüp aradıklarında rootlu oldugu için yapmıyoruz derlermi veya yaparlarsada garanti dışı onarım mı olur bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkhan0522

quote:

bu merak nedir anlamıyorum almışsın yeni kullan.. kurcalama bilmiyorsan..bir modadır room-root işleri..

Çoook haklısın hocam ya işte cahillik heves ettik şimdi cezasını çekiyoruz garantiye verdim garanti bana geri dönüp aradıklarında rootlu oldugu için yapmıyoruz derlermi veya yaparlarsada garanti dışı onarım mı olur bu ?

kies ten yükleme yapabilirdin sanırım orjinal haline..emin değilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 25 Nisan 2015; 21:19:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gkhan0522

quote:

kies ten yükleme yapabilirdin sanırım orjinal haline..

Hiç aklıma gelmedi Ailem'lede sırf bu konu yüzünden baya tartıştım lanet olsun ya neyse garantiden bi haber bekliyoruz işte umarım yaparlar yapılmayacak birşey yoktur

• Garanti dışı kalmıştır cihazın büyük ihtimal ama garanti cihazı belirli bir fiyat karşılığı onarır buda fazla olmaz zaten :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.