Şimdi Ara

Yanlış yere park eden aracı tankla ezdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.hurriyet.com.tr/planet/18398479.asp?gid=381

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cncplasma -- 2 Ağustos 2011; 17:33:13 >

• Orda o arabalar çok ucuz. Türkiyedeki gibi kasmanız gerekmiyor bir araba almak için. Ayrıca insanlar çalışmalarının hakkını alabiliyorlar. O yüzden arabaları tanrı gibi görmüyorlar.

Aynı olay bizde olsa o tankı parçalarlar içindekini öldürürler. Çünkü o araba adamın belki tek varlığı
  • Terbiyesizlik. Yanlış yere parketti diye araba mı ezilirmiş. Arabayı al, götür. Ver 5 milyar lira ceza. Olsun bitsin. Tank ile ezmek neymiş.
  • bencede ayıp terbiyesizlik
  • O tanki oraya getirmek icin yakiti mercedesten pahaliya gelmistir
  • Videonun son bölümündeki b.başkanının araç sahibi ile normal bir insan gibi tokalaşması daha çarpıcı. Nasıl bir anlayış ve medenilik seviyesi. Bizde olsa o belediye başkanı kafadan kurşunu yemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Videonun son bölümündeki b.başkanının araç sahibi ile normal bir insan gibi tokalaşması daha çarpıcı. Nasıl bir anlayış ve medenilik seviyesi. Bizde olsa o belediye başkanı kafadan kurşunu yemişti.

Adam şokta. Hele bir kendine gelsin. Hatta kamera şakası bile zannetmiş olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Terbiyesizlik. Yanlış yere parketti diye araba mı ezilirmiş. Arabayı al, götür. Ver 5 milyar lira ceza. Olsun bitsin. Tank ile ezmek neymiş.

buna toplumun dikkatini çekmek denebilir mi sence? sen bile başka bir ülkeden kalkıp buna yorum yapıyorsan onlar bir daha hayatta yanlış yere park etmezler
  • olay gerçek değil. Tanıtım filmi için yapılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir Topbaş o bisiklet yolunu İspark yapıp para kesmeye başlardı.
    Çözüm gayet basit
  • Bu tanıtım filmi ama bizim ülkemizde bunu hak eden binlerce var bazı arkadaşlar para cezası yeterli demiş para cezası yeterli olsa bu ülkede bu kadar kural tanımamazlık olmazdı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

olay gerçek değil. Tanıtım filmi için yapılmış

Tamda bunu yazacaktım
  • quote:

+1
  • quote:

Videonun son bölümündeki b.başkanının araç sahibi ile normal bir insan gibi tokalaşması daha çarpıcı. Nasıl bir anlayış ve medenilik seviyesi. Bizde olsa o belediye başkanı kafadan kurşunu yemişti.

Yalnız resimdeki araç sahibi ideal Türk fiziğinde gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Tamda bunu yazacaktım

Evet tanıtım filmiymiş. Yazıları okuduğumuz mu var. hele de aç karnına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

quote:

Niye abye giremediğimizin en önemli sebebi de bu işte. Medeniyetten nasip almamamız

Ne medeniyeti yapmayın ya biri sizin arabanızı böyle ezecek siz de medeni bir şekil neden yaptın kardeşim mi diyeceksiniz? Olay da gerçek değildir zaten

• Benim aracıma aynısı yapsalar o Tank ile kafatasından geçerim
  • tank değil o BTR

• buralara tank yetmez bigfoot felan lazım

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 2 Ağustos 2011; 21:01:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

quote:

Niye abye giremediğimizin en önemli sebebi de bu işte. Medeniyetten nasip almamamız

medeniyet değil resmen saçmalık bu

araç da sahibi de bilerek ayarlanmış zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 2 Ağustos 2011; 21:35:30 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.