Genel olarak lise hayatım boyunca başarılı bir öğrenciydim. Fakat önceden çalıştığım için şuanki çalışmam aşırı yetersiz geliyor ve yapamayacağımı düşünüyorum. Msüde 1,5k yapmama rağmen YKSde 20kya zor gireceğim gibime geliyor. Aytde şuanlık 67 net yapıyorum. Tytde 95-110 civarı değişkenlik gösteriyor. Ama öyle bir stres olmuşum ki 34 günde hiçbir ilerleme kaydedemeyeceğim, 34 gün 1 hafta gibi geçecek gibime geliyor. İçimi rahatlatabilmem için tavsiyeniz var mıdır? |
Yapamayacağım hissi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
olm netlerin gayet iyi daha ne olsun. sınava daha 40 gün var. kalan sürede ayt'de 70-75 banında gelirsin heralde
-
Ya sanki sınava yarın girecekmişim gibi bir his var içimde. 2 hafta önce 5k hedeflerken şimdi altüst oldu tüm düşüncelerim.
-
Adam akıllı çalışıp iyi sıralama isteyen her öğrencinin yaşadığı bir şey bu. Merak etmeyin istediğinizi yapıcaksınız. MSÜ de 1.5 k yapmışsınız boru değil hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Yorumunuz benim için çok değerli.
-
en korkunç hislerden biri netleriniz harika ama insan ne kadar iyi yaparsa yapsın içinde o berbat his oluşuyor emeklerinizin karşılığını inşallah alırsınız hocam
-
umarım hocam çok sağolun. Bir de msüyle tytnin zıt sınavlar olduğunu sıralamada fark ettirmeyeceğini söylüyorlar sizce inanılması gereken bir şey mi?
-
hocam çok iyi anlıyorum seni, şahsen arada bana da böyle geliyor en iyisi sınavın her şey demek olmadığını bilerek çalışmaya devam etmek. konuları bitirdiysen arada hava almaya çıkmanı öneririm zaten bu saatten sonraki çalışmalarımız ufak tefek yanlışları düzeltmek üzerine olacağından hava almaya rahatlıkla vakit bulabilirsin. kolay gelsin hocam
-
ya son zamanlarda zaten günde 2 tane ayt matematik denemesi bir tane de genel deneme çözüp takılıyorum fazla kastığım söylenemez. çok teşekkür ederim. size de başarılar dilerim.
-
mike tyson ne dedi ey beyaz çocuk ben 1 yıl karımı gibmedim lan sende 29+2'yi azalt ve kendine olan güvenindeki farkı gör
-
Anlamıyorum derdinizi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X