Şimdi Ara

Grand Theft Auto V - 2024 Türkçe Yama (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
213
Cevap
24
Favori
34.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

o yüzden korsan forever artık  

• yamayı kurdum ama türkçe olmuyor. tr yama klasöründeki 3 dosyayı oyun klasörüne atıyorum türkçe fontu hem kolay hemde openıv den kurdum tükçe olmuyor. oyun dosyasına GTAV-TR-CriminaL-Deftones.cache gelmiyor.

buda asiloader içinde yazanlar

// GTA V ASI LOADER (build May 2 2015)

//   (C) Alexander Blade 2015

LIB: "C:\Windows\system32\dinput8.dll" => 00007FFB7D160000

API: "DirectInput8Create" => 00007FFB7D1643D0

API: "DllCanUnloadNow" => 00007FFB7D1765B0

API: "DllGetClassObject" => 00007FFB7D1766C0

API: "DllRegisterServer" => 00007FFB7D185FA0

API: "DllUnregisterServer" => 00007FFB7D186280

LOADER: Loading *.asi plugins

ASI: Loading "F:\Program Files\Epic Games\GTAV\GTAV-TR-CriminaL-Deftones.asi"

"GTAV-TR-CriminaL-Deftones.asi" failed to load

ASI: Loading "F:\Program Files\Epic Games\GTAV\OpenIV.asi"

"OpenIV.asi" => 00007FFB7D0F0000

LOADER: Finished loading *.asi plugins

• The_Efekentli T kullanıcısına yanıt

Ana sayfadaki linkten Türkçe yamayı tekrar indirir misiniz? Virüs uyarısı verirse istisnaya alırsınız. Virüs uyarısından pek çok kişinin şikâyeti üzerine dosyada yapılan değişiklikler bazı kişilerde açılmama veya ASI Loader sorunu yarattığı için yama dosyasını eski hâliyle güncelledim.

• Hocam işinize karışmak gibi bir düşüncem yok ama kurulum ile ilgili bir video çekmeniz daha sağlıklı olur. Ben konuya yeni denk geldim, oyunu daha indirme aşamasındayım. Umarım ben de Türkçe yamayı yapabilirim. Şimdiden elinize emeğinize yüreğinize sağlık.
  • maffay__musty kullanıcısına yanıt

Estağfurullah, sadece eleştiri yapıyorsunuz ve fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim. Kurulum aşırı derecede kolay olduğundan açıkçası gerek görmedim ama gthorse kardeşimiz sağ olsun aylar önce böyle bir video çekmişti. İşinize yarayacaktır.

gthorseyoutube
    Tamamen baştan çevrilen, mevcut en düzgün ve güncel GTA 5 Türkçe çevirinin kurulum rehberi. Çevirinin sahibi: https://forum.donanimhaber.com/profil/1191721 Sayfa: https://gthorse.blogspot.com/2024/03/grand-theft-auto-v-turkce-yama.html
    https://www.youtube.com/watch?v=GS3IfkF0LuY&ab_channel=gthorse
  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Tekrardan elinize sağlık. Çok çok sağolun..

Rica ederim, ne demek? İyi oyunlar dilerim.

• Hocam yama bu sürümde çalışıyor mu ? Grand Theft Auto V V3274 elamigos bu sürümü indirdim.

Çalışması lazım ama yamadan kaynaklı bir sorun çıkarsa DM'den yazabilirsiniz. Köklü bir sorun varsa Discord kullanıcı adımızı veririz ben veya programlama tarafına bakan Deffones™'in, çözmeye çalışırız.

Hocam kolay kurulum ile yamayı kurdum herhangi bir sorun yok. Tekrardan elinize emeğinize yüreğinize sağlık. Diğer Türkçe yama da görüşmek dileğiyle 🙂🙂

• Yama için teşekkürler. Yalnız, bu kolay kurulum için hazırladığınız exe dosyasının kaynak kodlarını da paylaşmanız mümkün mü? Ben de programlama biliyor ve GTA V modlama ile uğraşmak istiyorum ancak Rockstar dosyalarını açıp modifiye etme kısmını henüz bilmiyorum. Öğrenip ben de kendi araçlarımı üretmek istiyorum

eline sağlık şimdi oldu. eski hali çalıştı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.