o yüzden korsan forever artık |
Grand Theft Auto V - 2024 Türkçe Yama (11. sayfa)
-
-
yamayı kurdum ama türkçe olmuyor. tr yama klasöründeki 3 dosyayı oyun klasörüne atıyorum türkçe fontu hem kolay hemde openıv den kurdum tükçe olmuyor. oyun dosyasına GTAV-TR-CriminaL-Deftones.cache gelmiyor.
buda asiloader içinde yazanlar
// GTA V ASI LOADER (build May 2 2015)
// (C) Alexander Blade 2015
LIB: "C:\Windows\system32\dinput8.dll" => 00007FFB7D160000
API: "DirectInput8Create" => 00007FFB7D1643D0
API: "DllCanUnloadNow" => 00007FFB7D1765B0
API: "DllGetClassObject" => 00007FFB7D1766C0
API: "DllRegisterServer" => 00007FFB7D185FA0
API: "DllUnregisterServer" => 00007FFB7D186280
LOADER: Loading *.asi plugins
ASI: Loading "F:\Program Files\Epic Games\GTAV\GTAV-TR-CriminaL-Deftones.asi"
"GTAV-TR-CriminaL-Deftones.asi" failed to load
ASI: Loading "F:\Program Files\Epic Games\GTAV\OpenIV.asi"
"OpenIV.asi" => 00007FFB7D0F0000
LOADER: Finished loading *.asi plugins
-
Ana sayfadaki linkten Türkçe yamayı tekrar indirir misiniz? Virüs uyarısı verirse istisnaya alırsınız. Virüs uyarısından pek çok kişinin şikâyeti üzerine dosyada yapılan değişiklikler bazı kişilerde açılmama veya ASI Loader sorunu yarattığı için yama dosyasını eski hâliyle güncelledim.
-
Hocam işinize karışmak gibi bir düşüncem yok ama kurulum ile ilgili bir video çekmeniz daha sağlıklı olur. Ben konuya yeni denk geldim, oyunu daha indirme aşamasındayım. Umarım ben de Türkçe yamayı yapabilirim. Şimdiden elinize emeğinize yüreğinize sağlık. -
Estağfurullah, sadece eleştiri yapıyorsunuz ve fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim. Kurulum aşırı derecede kolay olduğundan açıkçası gerek görmedim ama gthorse kardeşimiz sağ olsun aylar önce böyle bir video çekmişti. İşinize yarayacaktır.
gthorseyoutubeTamamen baştan çevrilen, mevcut en düzgün ve güncel GTA 5 Türkçe çevirinin kurulum rehberi. Çevirinin sahibi: https://forum.donanimhaber.com/profil/1191721 Sayfa: https://gthorse.blogspot.com/2024/03/grand-theft-auto-v-turkce-yama.htmlhttps://www.youtube.com/watch?v=GS3IfkF0LuY&ab_channel=gthorse -
Teşekkür ederim hocam. Tekrardan elinize sağlık. Çok çok sağolun..
-
Rica ederim, ne demek? İyi oyunlar dilerim.
-
Hocam yama bu sürümde çalışıyor mu ? Grand Theft Auto V V3274 elamigos bu sürümü indirdim. -
Çalışması lazım ama yamadan kaynaklı bir sorun çıkarsa DM'den yazabilirsiniz. Köklü bir sorun varsa Discord kullanıcı adımızı veririz ben veya programlama tarafına bakan Deffones™'in, çözmeye çalışırız.
-
Hocam kolay kurulum ile yamayı kurdum herhangi bir sorun yok. Tekrardan elinize emeğinize yüreğinize sağlık. Diğer Türkçe yama da görüşmek dileğiyle 🙂🙂
-
Yama için teşekkürler. Yalnız, bu kolay kurulum için hazırladığınız exe dosyasının kaynak kodlarını da paylaşmanız mümkün mü? Ben de programlama biliyor ve GTA V modlama ile uğraşmak istiyorum ancak Rockstar dosyalarını açıp modifiye etme kısmını henüz bilmiyorum. Öğrenip ben de kendi araçlarımı üretmek istiyorum
-
eline sağlık şimdi oldu. eski hali çalıştı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X