Merhaba. Bazı kişilerin Türkçe fontu yükleyip yamanın kendisini yüklemeyi gözden kaçırdığı dikkatimi çekti, durumun böyle olmadığından emin olun. "Mods" klasörünü sildiğinizde sadece Türkçe fontun silinmiş olacağını lütfen unutmayın. |
Grand Theft Auto V - 2024 Türkçe Yama (10. sayfa)
-
-
Kolay kurulumu kullanıyorum. Tamam yazısı gelince oyuna giriyorum hocam. Daha önceki bilgisayarımda çalışıyordu. Bunda nedense olmadı. :(
-
Anladığım kadarıyla siz sadece kolay kurulumlu fontu kullanıyorsunuz. Tamam yazısı geldikten sonra konudaki linkten yamanın kendisini de indirip yüklediğinizde yama çalışır.
-
Yamayı oyunun içine atmıştım. Fakat olmadı. Üstelik oyun açılışta kitlenir oldu. Diğer bilgisayar bu kadar uğraştırmamıştı tek seferde yüklemiştim. Buna bir türlü olmadı.
-
"asiloader" adlı metin belgesinde yaschares'da olduğu gibi "failed to load" yazısı varsa ona söylediğim yöntemleri deneyin. Sorun yine çözülmezse yamadan kaynaklı bir sorun olabilir, en kısa zamanda bakmaya çalışırız.
-
Evet yüklenme hatası varmış hocam. Oyunun dosyalarını doğrulatıyorum şimdi. Olmadı baştan temiz bir kurulum daha yaparım. Sizin de farklı bir öneriniz olursa lütfen belirtin. Yukarıdaki bir arkadaş da sanırsam asi loader kurbanı olmuş. :)
-
Evet, ona söylediğim muhtemel çözüm yöntemlerini deneyin. Yine düzelmezse bu linkten yamanın eski hâlini indirip bir de bunu deneyebilirsiniz. Her şeyi denemenize rağmen yamanın eski hâliyle sorunsuzca çalışıyorsa yamanın son versiyonunda bir hata olması yüksek ihtimal, bakmaya çalışırız müsait bir zamanda.
-
Ne yaptıysam olmadı. Böyle şeylere dikkat ederim hep adım adım ilerledim gene olmuyor. Eski sürümü deneyeceğim.
-
Evet bu attığınız eski sürümde problem olmadı. Yeni sürümle alakalı bir problem var.
-
Elinize emeğinize sağlık tekrardan.
-
Mağduriyetiniz için üzgünüm ama geri bildirim verip fikir sahibi olmamızı sağladığınız için de teşekkür ederim. Müsait bir zamanda sorunu çözmeye çalışacağız. Şimdilik ana sayfada paylaştığım link içindeki zip dosyasına eski dosyayı geri koyacağım.
-
Bu arada eski dosya 30 mb civarı, yeni yama ise 6 mb. Tuhaf değil mi?
-
Eski dosyadaki şifreleme sistemi güncel dosyaya göre çok daha katıydı, yüksek ihtimalle ondandır.
-
Neyse teknik kısmı sizde hocam. Güncel versiyonu gelince ona geçerim teşekkürler.
-
Evet oldu vallahi hocam. İsminizi gösteren o ekran geldi ve yama çalıştı. :) Çok teşekkürler tekrardan. Yeni sürümde hata varmış gerçekten, oyun açılışta kilitleniyordu.
-
Ana sayfadaki yama linkini güncelledim. Güncellenmiş dosyayla geri bildirim verebilirseniz çok makbule geçer. Sistemden sisteme sorun çıkardığı için dosya yapısından koruma sistemi tamamen çıkarıldı.
-
Yine çalışmadı
-
Rockstar oyunlarda yerelleştirmeye karşı bir şirket o yüzden oyunlarını oynamama kararı aldım veya korsan oynama kararı :) Aç gözlü bir firma.
-
Rockstar da seni çok ta fifi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X