Şimdi Ara

Yardım 1.6 a3 yada 1.4 tfsi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar eldeki bütçeye göre ya 1.4 tfsi 2008 yada 2010. 1.6 a3 sportpack alabiliyorum Karasiz kaldım 1.6 yi alırsam LPG taktiricam aldığım arabaya 2-3 sene binicem o kesin sizce ne yapmalıyım biri 2008 digeri 2010 ama motorları farklı yardım ederseniz sevinirim

• 2008 makyajsız kasa,2010 makyajlı hatta 2010 un üstüne 2011 dede ufak bi makyaj oldu. bunuda göz önüne alın.
  • öncelikle cevabınız teşekkür ederim. doğru söylüyorsunuz bide 2-3 sene ben binicem iyicene eski kasa olucak.. forumda yaba bakındım ama herkes başka bişey söylüyor 102 bg yetersiz kalma gibi bir sorunu olmaz herhalde (aile kullanımı için söylüyorum) ...???
  • A3 1.6 8V almayın, TFSI alın ve bu konuda 1.6 8V alın diyenlerde kulak asmayın, benden söylemesi
  • lpg takılacaksa 1.6
  • 25 binde 1.6 lpg li 45.000 tl ye bir araç buldum arkadaşımdan pazartesi bakıcam kısmetse ne dersiniz uygun mu?
  • arkadaşlar aracı gördüm beğendim ama lpg taktırınca aracı hiçbir audi servisi almıyormuş kesinlikle dışarıda yaptırmam gerekiyormuş bu yüzden lpgli almaktan vazgeçmek zorunda kaldım. İzmirdeyim sanayide tanıdığım yok o yüzden onların eline düşersem ayvayı yerim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 egea vs 1.5 megane
    4 yıl önce açıldı
    1.5 tdci Vs 1.3 multijet
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar 2008 40 binde 1.4 tfsi aldım bugün :)
  • oncelikle hayırlı olsun..kaca nerden aldın ogrenebılırmıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

2008 makyajsız kasa,2010 makyajlı hatta 2010 un üstüne 2011 dede ufak bi makyaj oldu. bunuda göz önüne alın.

2010 la 2011 arasındaki fark nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tniaskrad

quote:

2008 makyajsız kasa,2010 makyajlı hatta 2010 un üstüne 2011 dede ufak bi makyaj oldu. bunuda göz önüne alın.

vites topuzu,kapı açma yerlerinin ve ön sis farı bölgesinin tam adını bilmiyorum ama nikelaj tarzı bir boyası oldu,arkadaki model adları değişti,1.4t sadece tfsi oldu vs. gibi.

ayrıca black edition olarak alınabiliyor,o yerler simsiyah oluyor,tampon ızgara bölgesi filan.

bu tarz ufak tefek görüntü detayları.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tniaskrad

quote:

vites topuzu,kapı açma yerlerinin ve ön sis farı bölgesinin tam adını bilmiyorum ama nikelaj tarzı bir boyası oldu,arkadaki model adları değişti,1.4t sadece tfsi oldu vs. gibi.

ayrıca black edition olarak alınabiliyor,o yerler simsiyah oluyor,tampon ızgara bölgesi filan.

bu tarz ufak tefek görüntü detayları.

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: oomerozer

oncelikle hayırlı olsun..kaca nerden aldın ogrenebılırmıyız?

Öncelikle teşekkür ederim. sahibinden izmirde temiz bir araç buldum hiç kazası yok 40.250 km direksiyondan kumanda sportpack siyah 43000 tl Kullanış ve performans olarak çok menunum 33.35 krş. arasıda yakıtı var. Ama araçın lastiklerini değiştirmem gerekiyor ses yapıyormuş nasıl lastik almam lazım bilemiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: impasseman

quote:

Orijinalden alıntı: oomerozer

oncelikle hayırlı olsun..kaca nerden aldın ogrenebılırmıyız?

Öncelikle teşekkür ederim. sahibinden izmirde temiz bir araç buldum hiç kazası yok 40.250 km direksiyondan kumanda sportpack siyah 43000 tl Kullanış ve performans olarak çok menunum 33.35 krş. arasıda yakıtı var. Ama araçın lastiklerini değiştirmem gerekiyor ses yapıyormuş nasıl lastik almam lazım bilemiyorum :)

hayırlı olsun tekrar..kazasız belasız kullanırsın inşallah..
    lastik konusunda en son fikir verebilecek kişiyim çünkü hangi lastiği alsam elimde patlıyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.