Şimdi Ara

Yardım..Canon 600D flaş sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

birkaç gündür flaş ile çektığım resimler hep karanlık oluyor.. flaş patlıyor ama yine de resimler çok karanlık... kamera ayarlarını fabrika ayarlarına aldım ama sorun aynen devam ediyor... ancak AE lock tuşuna bastığımda (* işaretli tuş) ekranda '' FEL '' ibareti çıkyor ve ondan sonra çektığım resim genellikle normal oluyor (karanlık değil) , ama o tuşa basmazsam çektığım 10 resimden 1 veya 2 tanesi normal ve kalanı karanlık oluyor...

fikri olan var mı ? sevise mi göndermem lazım?

örnek resimler ekledim.... ilk karanlık resim auto mode da almıştım ve flaş patlamıştı ancak görüldüğü gibi resim sim siyah !!! ondan sonra M mode da 1/200 ile 3 kez resim çektim , ilk resim normal çıktı diğer 2 ise yine karanlık ... sonra 1/60 ile denedim yine karanlık..
     Yardım..Canon 600D flaş sorunu.. Yardım..Canon 600D flaş sorunu.. Yardım..Canon 600D flaş sorunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarmoodi -- 26 Ekim 2014; 10:34:51 >

• Kaç enstantane ile çektiniz fotoğrafları? 1/200 üzeri ise örtücü perde ile senkronize olamaz dahili flaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1/80 , 1/100, 1/160 , 1/200 .. Hepsinde oldu ! Yarin insallah ornek resimler de eklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • örnek resimler eklendi..
  • Aynı sorunu şuan bende yaşıyorum 1/60'da bazen flaş patlasada karanlık çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.