Şimdi Ara

!!Yardım Edin!!VERİ KURTARMA-HARİCİ HARD DİSK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benmde bir sorum olcak. harici hard diskimin içindeki bütün klasörlere kısayol oluşturulmuş fakat orjinalleri kayıp. Sanırım virüs var içerisinde. bi gün önce kuzenimin bilgisayara takmıştım ve benden önce sonra kimse kullanmadı. fakat bilgisayarı beklemeye almıştım. sonra tekrardan açtım kapattım falan. biraz biçimsiz kullandım desem yeridir. çıkış wermeden çekip çıkarmalar vs. daha sonra kendi bilgisayarıma bağladığımda virus algıladı avg programı. benmde veri kurtarma programlarımı uygulamam lazım yoksa başka bir yolu varmı verilerimi kurtarmamın?? Şimdiden teşekkürler..

• Merhaba,

Yüksek olasılıkla silinmemiştir, gizli hale gelmiştir. İlk olarak harddisk içerisindeki virüsleri temizlemen gerekiyor, daha sonra gizli klasörleri açarsan verilerini görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Yüksek olasılıkla silinmemiştir, gizli hale gelmiştir. İlk olarak harddisk içerisindeki virüsleri temizlemen gerekiyor, daha sonra gizli klasörleri açarsan verilerini görebilirsin.

Combofix ile tarama yapmayı deneyebilir.
  • quote:

Merhaba,

teşekkür ederim sizinde önerebileceğiniz tam sürüm bir virüs programı war mı acaba ? duyarlılığınız için gerçekten teşekkürler içimi rahatlattınız yılların arşivi o diskteydi :) nihayet yüzüm güldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Merhaba,

teşekkür ederim bi kaç virüs programıyla denicem ayrı ayrı ;) çok makbule geçti içim rahatladı :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: gryclnk

quote:

quote:

Merhaba,

teşekkür ederim bi kaç virüs programıyla denicem ayrı ayrı ;) çok makbule geçti içim rahatladı :))

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

ya combofixle hallettim herşeyi çok güzeldi. taa ki oluşan kısayol klasörlerini silene kadar. onları silince çoğu dosyalarım tekrar gitti. örneğin filmler klasörüme 3 aydır arşiv yapıyosam 2 aylık arşivim gitti 1 aylık arşivim duruyor misal. nasıl halletcez şimdi ://

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bozuk HDD'den Veri Kurtarma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun..

Recover My Files programıyla taratarak silinmiş olan verilerinizi kurtarabilirsiniz. Program full sürüm olsun 1 sefer tarama şansınız olabilir..
  • quote:

Geçmiş olsun..

Recover My Files programıyla taratarak silinmiş olan verilerinizi kurtarabilirsiniz. Program full sürüm olsun 1 sefer tarama şansınız olabilir..

sağol deniyorum :/ aksilik ğeşimizi bırakmıyo arkadaş ne ayak anlamadım..
  • quote:

quote:

Geçmiş olsun..

sağol deniyorum :/ aksilik ğeşimizi bırakmıyo arkadaş ne ayak anlamadım..

:)

Olabilir sorun etmeyin..
  • Kaspersky indirin. kurun taratın virüsleri silin. sonra bilgisayarım/düzenle/klasör seçeneklerini açın görünüme geçin. orda gizli dosya klasörleri sürücüleri gösteri seçin. altlardada korunan işletim sistemi dosyalarını gizle tıkını kaldırın. tamam deyip çıkın. sonra alttaki proğramı kurun. ve hddnizin içine girin klasörlerinize sağ tıklayıp attribute changer ile açın. yada size ait bütün klasörleri seçip birdende yapabilirsiniz. sadece saltokunuru işaretli bırakın gizli arşiv filan bunların hepsinin tıkını kalrdırın. tamam deyin düzelecektir. tavsiyem usb disk security bilgisayarınızda kesinlikle bulundurun.
    http://www.inndir.com/Attribute-Changer-45085p.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 18 Eylül 2012; 9:45:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Kaspersky indirin. kurun taratın virüsleri silin. sonra bilgisayarım/düzenle/klasör seçeneklerini açın görünüme geçin. orda gizli dosya klasörleri sürücüleri gösteri seçin. altlardada korunan işletim sistemi dosyalarını gizle tıkını kaldırın. tamam deyip çıkın. sonra alttaki proğramı kurun. ve hddnizin içine girin klasörlerinize sağ tıklayıp attribute changer ile açın. yada size ait bütün klasörleri seçip birdende yapabilirsiniz. sadece saltokunuru işaretli bırakın gizli arşiv filan bunların hepsinin tıkını kalrdırın. tamam deyin düzelecektir. tavsiyem usb disk security bilgisayarınızda kesinlikle bulundurun.

teşekkür ederim. bu tavsiyenız 2.durum için geçerlimi? yani şu msjı kullaniyim sizin için başka yerde açıklamalı yazıpğ sormuştum buyrun..
    ""arkadaşlar yeni bir sorun ve yeni tavsiyelerinizi bekliyorum. bir arkadaş combofix ile taramamı söyledi yaptım ve klasörlerimin hepsini tekrar geri aldım. fakat virüsün meydana getirdiği kısayol klasörlerini silince verilerimin çoğu gitti. ama kalan kısımlarıda var. örneğin 2 aydır yaptığm arşiv gitmişken ; ilk öncelerde attığım filmler duruyor. veri kurtarma programımı uygulamalıyım. uyguladıktan sonra tekrar kısayol klasörleri gelirse onları ne yapmalıyım. bilginize teşekkürler şimdiden"" saygılar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Kaspersky indirin. kurun taratın virüsleri silin. sonra bilgisayarım/düzenle/klasör seçeneklerini açın görünüme geçin. orda gizli dosya klasörleri sürücüleri gösteri seçin. altlardada korunan işletim sistemi dosyalarını gizle tıkını kaldırın. tamam deyip çıkın. sonra alttaki proğramı kurun. ve hddnizin içine girin klasörlerinize sağ tıklayıp attribute changer ile açın. yada size ait bütün klasörleri seçip birdende yapabilirsiniz. sadece saltokunuru işaretli bırakın gizli arşiv filan bunların hepsinin tıkını kalrdırın. tamam deyin düzelecektir. tavsiyem usb disk security bilgisayarınızda kesinlikle bulundurun.

teşekkür ederim. bu tavsiyenız 2.durum için geçerlimi? yani şu msjı kullaniyim sizin için başka yerde açıklamalı yazıpğ sormuştum buyrun..
    ""arkadaşlar yeni bir sorun ve yeni tavsiyelerinizi bekliyorum. bir arkadaş combofix ile taramamı söyledi yaptım ve klasörlerimin hepsini tekrar geri aldım. fakat virüsün meydana getirdiği kısayol klasörlerini silince verilerimin çoğu gitti. ama kalan kısımlarıda var. örneğin 2 aydır yaptığm arşiv gitmişken ; ilk öncelerde attığım filmler duruyor. veri kurtarma programımı uygulamalıyım. uyguladıktan sonra tekrar kısayol klasörleri gelirse onları ne yapmalıyım. bilginize teşekkürler şimdiden"" saygılar

siz diğer konuda verdiğim komutu uygularsanız tüm dosyalariniza kavuracaksiniz ama mutlaka eksiksiz uygulamalısınız. O kodu uygulamadan önce isterseniz dosyalariniz duruyor mu durmuyor mu winrar kontrol edin . sadece winrar da bilgisayarımdan hdd nizi açın orda gizli klasör şeklinde bütün hepsini göreceksiniz . Komutu uygulamak için yardıma ihtiyacınız olursa bilgirlerı özelden gönderdim . Gelen kutunuza bakabilirsiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.