BU BURS MESELESİ NASIL OLUYOR KAC TANE BURS VAR GERİ ÖDEMESİZ ÖĞRETMENLİK BURSU NASIL OLUYO NERDEN BAŞVURULUYO VE KAYMAKAMLIK BURSU NASIL OLUYO. BU ARADA SINIF ÖĞRETMENLİĞİNE YERŞETİM.
YARDIMLAR İÇİN TŞKLER
Hocam konularda biraz araştırma yapsanız ? bu konu hakkında defalarca konu açıldı. Biraz bakarsanız öğrenirsiniz
EWT GÖRDÜM KONULARI AMA BU SORULARIMIN Bİ KISMI HARİÇ DİGERLERİ CEVAPSIZ KALIYO
quote:
Orijinalden alıntı: gs05bk
BU BURS MESELESİ NASIL OLUYOR KAC TANE BURS VAR GERİ ÖDEMESİZ ÖĞRETMENLİK BURSU NASIL OLUYO NERDEN BAŞVURULUYO VE KAYMAKAMLIK BURSU NASIL OLUYO. BU ARADA SINIF ÖĞRETMENLİĞİNE YERŞETİM.
YARDIMLAR İÇİN TŞKLER
Madem ki cevapsız kalıyro cevap veryim o kadar elimden geldiğince..
Burs meselesi dediğiniz devletin verdiği geri ödemeli olan ve karşılıksız olan burslar olmak üzere iki türdür. Öğretmenlik bursu bildiğim kadar ile MEB tarafından verilen bir burs. Öğretmen liselerinden mezun olup öğremenliklere yerleşenlerin önceliği var. Devletin verdiği burslarawww.kyk.gov.tr adresinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Oradaki doldurmanız gereken yerleri doğru olarak doldurmalısınız. En ufak bir hatada burs alamazsınız. Kaymakamlık bursu ailenizin ikamet ettiği ilde alabilirsiniz. Tabi torpiliniz varsa çok faydalı olacaktır. Ona bizzat kaymakamlıktan başvurmalısınız. Sınıf öğretmenliğine yerleşmişsiniz, Hayırlı uğurlu olsun. Başka sorularınız var ise sormaktan çekinmeyin.