Şimdi Ara

yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • türksat kanallarını izlebileceğim 55 yada 60 ekran en uyn tv hangisi 3d özeeliğide olsun tabi

• Bütçenizi belirtirseniz daha kolay yardımcı olunabilir.
  • 3500 4500 arası
  • 5000 e kadar çıkabilirim
  • philips 55pfl7606 3100 e kadar düşmüştü, google dan firmalara bakabilirsin.
  • dfiyatı yukarı taşırsan sony 55nx720 ve biraz ilave ile sony 55hx820 olabilir.
  • plazma modelleri düşünüyorum evde çocuk var ve yaramaz ölü piksel olayı oluyormuş ve bunu istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: girl1907

plazma modelleri düşünüyorum evde çocuk var ve yaramaz ölü piksel olayı oluyormuş ve bunu istemiyorum

çocuk varsa gorilla glass lı nx720 tavsiye edeceğim :)
  • plazma düşünülüyorsa Panasonic 55vt30,55st50 olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

quote:

plazma modelleri düşünüyorum evde çocuk var ve yaramaz ölü piksel olayı oluyormuş ve bunu istemiyorum

çocuk varsa gorilla glass lı nx720 tavsiye edeceğim :)

Beetleguese'e katılıyorum gorilla glass ozellıklerını ıncelemelısınız..

Nx720 3d acısından pek basarılı bulunmayan ama gerı kalan hemen her konuda basarılı denebılecek bır tv..
  • quote:

türksat kanallarını izlebileceğim 55 yada 60 ekran en uyn tv hangisi 3d özeeliğide olsun tabi

Herkes bir yorum yapmış, büyük çoğununda yaptığı tv önerisi ile özellikle Türksat yayınları izlenmez, ezbere tavsiyelerden kaçının !

NX720 demiş arkadaşlar merak ediyorum, SD yayınları izledilermi ? Hiç sanmıyorum, bu tvde SD yayın izlemeniz için, evinizde yan bağlantıların mükemmel olması lazımdır, yoksa çamur gibi görüntü alırsınız özellikle Türkiye'de rezalet televizyon yayın sinyallerini düşünürseniz, Digital yayın deniyor halen Avrupanın 30 sene önce terk ettiği ilken, sinyal vericilerle yayın yapılıyor !

KanlD, Show Tv, ve sayamadığım daha bir çok kanal, berbat ötesinde kamera çekimleri ile daha doğrusu 30 senelik teknoloji ile yayın yapıyorlar !

Bütceniz müsait, Panasonic VT30 alabileceğiniz en sorunsuz mükemmele yakın paneldir, jaggies özelliği tek kelime ile muhteşemdir, resmin paneşe tıtunması yani led ve lcdlerde görüelen, geri plan tuaf hareket algılama hissi asla yoktur ki bu tuaflık nerdeyse %70 panelde mevcuttur !

Boş yere macera aramanıza hiç gerek yok, kendini Dünyada ispatlamış en mükemmel kabilrasyon ayarlarına sahip paneldir VT30-VT50 serileri !

Şunuda net olarak hatta iddia adiyorum, bir çok normal yayını yani HD Panelin 2D-2B özelliği sayesinde 3D derinlik hissini gözlük kullanmadan net ve keyifle izlersiniz !

İllaki farklı olsun derseniz, bu boyutta bir tv seçiminizde, Edge led ve Led ürünlerde çok ama çok çok çok iyi bir seçim yapmak zorundasınız, aksi takdirde Türksat kanalarını izlerken, arka planda su etkisini görürsünüz, yani hafif harketlenme, özellikle canlı renklerde bir çok panel arka fonu sabitleyemez !

• 55 vt 30 için su ana kadar hiçbir olumsuz yorum yok benim için en uygun tv sanırım.birde istanbul bilişim alışveriş yapan arkadaslar güvenilir bir sitemi.neden fiat farkı fazla anlamıyorum.bir açıklasanız sevinirim .ayrıca bana uydu alıcı önerirseniz sevinirm.özelliklede sd kanallar yoğunlukla izlenecek ama hd özelliğide olsun.yorumlarınız için tes edeim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.