Şimdi Ara

YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün ana yolda seyir halideyken aniden bir araç karşıma çıktı ve beım sol kapımı hafif çizerek arka tanponda hafıf gocuk oluştu

olaydan hemen sonra aracları saga cekıp tutanak tuttuk tutanakta suclu oldugunu kabul edip imzaladı..
    ve benim trafık polıcem ruhtasıtımın fotokopılerını cekıp ona verdım aynı şekilde oda bana verdi.

şimdi benim öğremek istedigim benim trafık sıgortam bozulcakmı ona fotokopısını vermemde bır sorun oluşurmu

onun trafık sıgortası benımkını karsılarmı bırde gecmıs sorgulamalarda bu olay cıkarmı

• Suçlu olduğunu kabul edip imzaladığına göre senin trafik sigortana bir şey olmaz. Sen kendi aracını karşı tarafın sigortasından para vermeden yaptıracaksın. Aracına yapılacak olan işlemlerde aracının geçmişine işlenecek. Yani hasar kaydın oluşacak.

Geçmiş olsun.
  • teşerkkür ederim
  • Tutanakta suclu benim demesi hicbir ise yaramaz.sigorta sirketi ona bakmaz.cizilen krokiye , fotograflara ve tutanakta ki aciklamaya bakarak karar verir.

Sadece bunu belirtmek istedim.gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkur ederım ılgınız ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Tutanakta suclu benim demesi hicbir ise yaramaz.sigorta sirketi ona bakmaz.cizilen krokiye , fotograflara ve tutanakta ki aciklamaya bakarak karar verir.

Sadece bunu belirtmek istedim.gecmis olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    5 ay önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.