Şimdi Ara

yardım lütfen:(((((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamın aleyküm öncelikle benim sıkıntım erkek meselesi,şimdi şöyle başlayayım biz 5 yıl önce internette tanışmıştık ve konuşmaları çok hoşuma gitmişti tabi buluşamadık hiç ayrı yerlerde oturuyoruz geçenlerde faceden konuşurken eski günleri hatırlattık birbirimize falan buluşalım dedik sonra ben buna bir şaka yaptım işsiz misin çocuk gibi davranma gibi laflar söyledi tabi içim acıdı sonra sildi beni ne zaman faceden mesaj atsam cevap vermiyor en son niye böyle davranıyosun dediğimde tamam uzatmayalım git başımdan dedi amma ve lakin ben feci aşığım yaşım 19 hani sanal aşk da değil tam arkadaşımın arkadaşı oluyor kendisi ama şehirler ayrı hiç göremedik birbirimizi ve şimdi üniden dolayı aynı şehirdeyiz,napacağımı bilmiyorum rüyalarıma giriyor uyanıyorum cheers darlin dinliyorum arada içiyorum nasıl kazanabilirim geri oturduğu yeri biliyorum nerelerde takılır biliyorum napabilirim erkek olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen

• aleyküm selam abla boşver unut gitsin hem damien dinleyen birine hiç yakışmıyo böyle şeyler
  • erkek misin kız mısın
  • hangi şehirdesin dertleşelim
  • kızım yahu anlaşılmıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: borgore123

kızım yahu anlaşılmıyor mu

ya şimdi böyle konuları erkekler açıyor genelde ilk defa böyle konu açan kız gördüm

edit : neyse ciddi öneri veriyim : öyle bir şaka yapınca başından savdıysa hiç aşık olma bence birde internetten nasıl aşık olunuyor anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hynx -- 1 Ağustos 2014; 18:55:39 >
  • korkanadam kullanıcısına yanıt
    ist. derdimi anlattım ben zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: msec0727

quote:

kızım yahu anlaşılmıyor mu

ya şimdi böyle konuları erkekler açıyor genelde ilk defa böyle konu açan kız gördüm

kızlar genelde söylemez böyle şeyler ama işte
  • internetten olması karşında gerçek birinin olduğunu değiştirmez ki hem arkadaş tavsiyesiyle başladı yani anlık kızgınlık olamaz mı
  • Kaşınmışsın erkekde haliyle gurur yapiyor asla ipi kadınların eline vermeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

internetten olması karşında gerçek birinin olduğunu değiştirmez ki hem arkadaş tavsiyesiyle başladı yani anlık kızgınlık olamaz mı

karşında gerçek birisi var ama bence yüzyüze aşık olunur öyle internetten aşık olursun yüzyüze azıcık konuşunca kendin ayrılmak istersin. anlık kızgınlıksa da sildikten sonra konuşup özür dilersen geri ekler . birde o da seni seviyormuydu bence seviyor olsaydı böyle yapmazdı
  • bizimkisi çocukluktan beri konuştuğumuzdan alışkanlık gibiydi o biraz hovarda tiptir barlara gider kız tavlar ama uzun süreli ilişkisi olmadı hiç ben açılamıyorum şuan böyle davrandığından dolayı korkuyorum
  • Gelsin böbrekler gitsin böbrekler hadi bakalım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bizimkisi çocukluktan beri konuştuğumuzdan alışkanlık gibiydi o biraz hovarda tiptir barlara gider kız tavlar ama uzun süreli ilişkisi olmadı hiç ben açılamıyorum şuan böyle davrandığından dolayı korkuyorum

ancak düşüncemi söyleyebilirim öneri veremem bence öneriyi burada arama genelinin erkek olduğu forumda kim nerden bilsin erkek tavlamayı
  • forumda erkekler çoğunlukta değil mi biraz tavsiye verseniz
  • kızların böyle durumda ne yapması gerek ne yaparsa aranız düzelir o bakımdan buraya soruyorum
  • quote:

forumda erkekler çoğunlukta değil mi biraz tavsiye verseniz

baskasindan hoslaniyor olabilir.İnternetteki bi iliskiyi ciddiye almiyor olabilir

• zaten internette kalmaması için uğraşıyorum buluşcaktık bu olaydan sonra söz edemiyorum tekrar :(
  • quote:

kızların böyle durumda ne yapması gerek ne yaparsa aranız düzelir o bakımdan buraya soruyorum

Söylediğin gibi ise o is bitmiş uğraşma bence :( sanirim başka arkadaşı var

• Seni çantada keklik olarak görüp şuan başka biriyle görüşüyor olabilir. Eğer o kız olmazsa sana dönüş yapmayı düşünebilir. Olabilir de olabilir yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.