Şimdi Ara

YARDIM LÜTFEN 1,3 MULTİJET DYNAMİC PUNTO SON TERCİHİM SİZCE ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YARDIM LÜTFEN 1,3 MULTİJET DYNAMİC PUNTO SON TERCİHİM SİZCE ???

EĞR BU ARACI KULLANAN YADA DENEYİMİ OLAN VARSA İNSANİYET NAMINA BİLGİLERİNİ PAYLASIRSA COK MEMNUN OLURUM.2005-2006 MODEL BU MODELLEİN TEMİZİNDNE BULURSM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.PERFORMANS VE EKONOMİK DEĞERLER HAKAINDA BİLGİ VE YORUMLARINIZI BEKELİYORUM SAYGAILRIMLA SONSUZ TESEKKÜRLER.

• Palio'dan vazmı geçtin ?
  • Edit:Yanlış mesaj..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbistan 46 -- 19 Eylül 2008; 23:41:05 >
  • SELAM PİYASAYI ARSTIRDIM PUNTO NUN PİYASASI YOKMUS PEK TUTULMAMIŞ BU NEDNLE NE KADRDA DONANIMLI BİR ARCATA OLSA 2, ELİ YOK
    VAZGECTİMPALİO YA DÖNDÜM YİNE .BU ARA BAYRAM ARALIĞI OLDUĞUNDA FİYATLAR YÜKSEK AMA BEN SATICILARI 1 AY SONRA GÖRRÜÜM.NASI DİP YAPCAK FİYATLAR O ZAMAN ALIRIM.
  • Yanlışınız var gerek grande punto gerek palio gerek albea piyasada bir yere sahip olmuş araçlardır
  • sanmam yakın 2 arkadasım var
    2 side filo kiralamada calışıyor ayrı ayrı şirketlerde.dün onlar sölediler..bu aracın punto nun 2. eli hiç yok tutulmayan bir araba dediler.bu neenle vazgectim hakakten de araba pazarlarında hıc yok bundan az üretilmiş tutulmamış.enterasan değilmi güzel bi arac aslında
    ama ticari düşünmem lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: xadamxx

sanmam yakın 2 arkadasım var
    2 side filo kiralamada calışıyor ayrı ayrı şirketlerde.dün onlar sölediler..bu aracın punto nun 2. eli hiç yok tutulmayan bir araba dediler.bu neenle vazgectim hakakten de araba pazarlarında hıc yok bundan az üretilmiş tutulmamış.enterasan değilmi güzel bi arac aslında
    ama ticari düşünmem lazım

gayet de piyasası var,internetten araştırın veya oto pazarına gidin.Gençler çok rağbet gösterdi bu modellere.

Punto'ya binmedim,ama Grande Punto'yu kullandım.Çok ekonomik,duyduğuma göre kronik bir sorunu da yokmuş.Vergi avantajı var,parçası diğer markalara nazaran daha ucuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Punto ayrı grande punto ayrı benim tanıdıklarım galerici piyasayı iyi bilirim.Bence yanlışınız var
  • PUNTO İTHAL BİR ARAC ÜRETİMİ BURADA DEĞİL PALİO LİNEA ALBEA DAHA EKONOMİK VE ÜRETİMİ BURDA BU NDENLE PARCALARI DAHA UCUZ .NE KADAR DOLU OLURSA OLSUN İTHAL ARABA BEYLER
  • O zaman diyecek bir şey kalmamış hayırlı olsun
  • Arkadaş Grande Punto'dan değil Punto'dan bahsediyor arkadaşlar doğru o araba pek tutulmadı.
  • Tabiki punto tutulmadı ama grande punto'nun piyasası gayet iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.