Asus ati Radeon 9250 windows xp kullanıyorum.Knight online oynarken 5-10 dk geçince ekran kararıyor ve pc kitleniyor reset atmaktan başka çare kalmıyor.Direckt x mi ati mi sorunlu anlamadım.Ati radeon 9250 nin driverini yükledim yeniden olmadı.Video driverin yok diyor installi yarıda kesiyor.Bu konuda bilgisi olan birileri yardım ederse çok sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: toprakaa
Asus ati Radeon 9250 windows xp kullanıyorum.Knight online oynarken 5-10 dk geçince ekran kararıyor ve pc kitleniyor reset atmaktan başka çare kalmıyor.Direckt x mi ati mi sorunlu anlamadım.Ati radeon 9250 nin driverini yükledim yeniden olmadı.Video driverin yok diyor installi yarıda kesiyor.Bu konuda bilgisi olan birileri yardım ederse çok sevinirim.
doğru driver yüklü olduğundan ve ekran karti sıcaklığının olması gereken değerlerde olduğunu kotrol ettiniz mi ?
Pc konusunda pek bilgili değilim.Ekran kartı sıcaklığının değerini kontrol etmek gibi şeyler benim için biraz fantastik şeyler.Doğru driveri yükleyebileceğim bir link verirseniz sevinirim.Tşkler.
atitool programını yükle sıcaklıgına bi bak buraya yaz.. Fanınıda atitraytools ile ayarlıyabilirsin.. bana fan problemi gibi geldi
24-31 arasında fps,26 avg eğer sorduğun değerler bunlarsa.
Fenomenman üstat Ati tray toolun eski kartların sıcaklığını algılamadığımını biliyorum çünkü bnm eski 9600xtnin sıcaklığını göremiyodum ben eski kartlarda sıcaklık sensörü yok sanırım