Şimdi Ara

Yardım lütfen.Ekran donuyor ve kararıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus ati Radeon 9250 windows xp kullanıyorum.Knight online oynarken 5-10 dk geçince ekran kararıyor ve pc kitleniyor reset atmaktan başka çare kalmıyor.Direckt x mi ati mi sorunlu anlamadım.Ati radeon 9250 nin driverini yükledim yeniden olmadı.Video driverin yok diyor installi yarıda kesiyor.Bu konuda bilgisi olan birileri yardım ederse çok sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: toprakaa

Asus ati Radeon 9250 windows xp kullanıyorum.Knight online oynarken 5-10 dk geçince ekran kararıyor ve pc kitleniyor reset atmaktan başka çare kalmıyor.Direckt x mi ati mi sorunlu anlamadım.Ati radeon 9250 nin driverini yükledim yeniden olmadı.Video driverin yok diyor installi yarıda kesiyor.Bu konuda bilgisi olan birileri yardım ederse çok sevinirim.

doğru driver yüklü olduğundan ve ekran karti sıcaklığının olması gereken değerlerde olduğunu kotrol ettiniz mi ?
  • Pc konusunda pek bilgili değilim.Ekran kartı sıcaklığının değerini kontrol etmek gibi şeyler benim için biraz fantastik şeyler.Doğru driveri yükleyebileceğim bir link verirseniz sevinirim.Tşkler.
  • atitool programını yükle sıcaklıgına bi bak buraya yaz..
    Fanınıda atitraytools ile ayarlıyabilirsin..
    bana fan problemi gibi geldi
  • 24-31 arasında fps,26 avg eğer sorduğun değerler bunlarsa.
  • yok onlar degil. Senhttp://ati.amd.com/support/driver.html bu adresten gerekli drieri indir bi kur eskisini kaldirirsan daha temiz olur...
  • Fenomenman üstat Ati tray toolun eski kartların sıcaklığını algılamadığımını biliyorum çünkü bnm eski 9600xtnin sıcaklığını göremiyodum ben eski kartlarda sıcaklık sensörü yok sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeNoMeNMaN

yok onlar degil. Senhttp://ati.amd.com/support/driver.html bu adresten gerekli drieri indir bi kur eskisini kaldirirsan daha temiz olur...

Eskisini silmeden kuruyordum sorun ondan çıkıyormuş.Dediğin gibi eskisini sildim verdiğin linkten driveri yükledim hiç sorun kalmadı.Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.