arkadaşlar yardmınıza ihtiyacım var. forumu pek inceleyemedim bu nedenle topik açmanın bna dha çok yarar sağlıyacağını düşündüm.
bayan olarak kibar şık bi telf. almayı düşünüyorum. sizce doğru mu yapıyorum???
görünüşe göre özellikte bnm için önemli yeterli derecede güzel foto çekmesi önemli.
1) aklımda v3i var sanırım 1.23 mp kullananlar biliyodur nasıl bi telf.???
kullanışlı mı?
2) v3i ile v3x arasında ne fark var ve v3x piyasada var mı? (bilgim yok)
3) menüsü hızı nasıl?
4) telf.da karşılaşabileceğim bi sorunlar var mı?
bu arada bn motorolanın ilk çıkan telf.dan kullanmıştım bu yüzden bi bilgim yok ilk defa kullancak gibi bişiyim 2 ya da 3 güne kdr almayı düşünüyorum ok acil yardımcı olursanız sevinirim...
ayrıca telf.da msj iletim raporu ve cevapsız arama olduğunda kaçtane olduğunu gösteriyo mu? yoksa ne kdr arama olursa olsun sdece cvpsız arama mı dio???
BEKLİYORUM ARKADAŞLAR HİÇ Mİ BİLGİSİ OLAN BU TELF. KULLANAN YOK YAAA...
V3i ilk V3 modelinden birkaç artı özelliğe sahip. V3x Türkiye'de daha yok ve artısı çok fazla. Bu forum altında V3i ile V3x ile ilgili anlatımlar ve fotolar var. Rahatça buralara girip bu bilgilere bakarsın. Benim fikrimce V3x modelini bekle.
v3i nin dış kaplaması çok daha kaliteli, kart ile hafızası arttırılabiliyor, kamera daha iyi 1,23 mp v3 ile aynı boyutlarda, kamera haricinde ekran da daha net, v3x kimbilir ne zaman gelir ama cihaz çok daha kaba boyut olarak, özellikleri fazla ama.
o kdr bekleyemicem.
iyi deil mi?
güzel şık bi telf.istiyorum ama sorun çıksında istemiyorum w800i renk olarak hoşuma gitmiyor ve çok sorun yaratıyor donma gibi.... v3i alsam çok mu hayal kırıklığına uğrarım???
quote:
Orjinalden alıntı: TUYAMA
V3i ilk V3 modelinden birkaç artı özelliğe sahip. V3x Türkiye'de daha yok ve artısı çok fazla. Bu forum altında V3i ile V3x ile ilgili anlatımlar ve fotolar var. Rahatça buralara girip bu bilgilere bakarsın. Benim fikrimce V3x modelini bekle.
V3i iyidir.
Zaten mantığım özellik bakımdan daha zengin olan V3x diyor ama V3 ve V3i nin karizması da ayrı bir dert
v3x zaten özelliği yüzünden piyasaya çıktığı zaman abartı pahalı olur sen bi bayan olarak en iyisi v3i al şık telefon özelliğide iyi ayrıca bende motorola(e398) kullanıyorum ve benim telde kaç cevapsız olduğunu ve kaç mesaj geldiğimi yazıyor v3i kullanmadım ama kesinikle bu bilgileri vereceğini tahmin ediyorum.
bayana v3i daa ii olr hem v3xten daa ince hem de goruntusu daa kibar bi bayan icn suan piyasadaki en ii tel bence v3i
ya kimse v3inin ne tanıtımını yapmış ne örnek foto ne menüleri hakkında bilgi vermiş. bnm fikrimce
v3iye o kdr para verene kdr d600 dha mantıklı deil mi????
hem foto ve dier özellikleride artı...
bu arada sonynin donma gibi kötü bir hata da d600 de yok sanırım
bence v3i daa ii hem daa ince daa karizmtk hem de samungun menusu bildiim kadarıyla cok karısıkk
bak arkadsım ben v3i yi daha dun aldım....samsung d600 le v3i arasında kalmıstım....bana kalırsa v3i karızmatk durusuyla diger modellerın onune geciyo...sankı aksama kadar foto mu cekıyonuz ..hem bana kalırsa doyurucu bi foto performansı gosterio....sonuc olarak benım gibi teknolojık bi adam bile bu karızmaya boyun eydıyse sizin bi dakka bile duracagını sanmıyorum:::::::::::note::burada ....d600 mu yoksa v3i mı diye bi forum actım istersen bi bak...pai pai
kablosuz internet bağlantısı ve windows var değil mi v3i de?
yok hayır..linux kullanıyo genel olarak...ama bence windows 95 yükle..daha iyi performans alırsın ahahahaha töbe töbeeee
kesinlikle v3i tercih et. bende aldım ve çok memnunum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme