Şimdi Ara

yardım pc reset atıyo kendi kendine???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadasklar pc kendi kendine reset atıyo neden olabilir yardımcı olabilirmisiniz???ne yapmam gerekli

• benim arkadaşımınkide atıyodu bi virüs bulduk sildik ondan kaynaklanıyomuş virüs wardı sende de olmasın
  • virüsten olacagını zannetmiyorum daha dün v.taraması yaptım
  • Bazı spy veya trojan ler yapıyor..SUPERAntiSpyware ile tarat düzelir... Eger virus olayı degil ise herhangibir yerde bir kısadevre olma ihtimali yüksek.. hd sata ise güç kablosunda sorun olabilir...
  • Reset düğmesine basılmış gibi aniden mi gidiyor? Yoksa Windows kendi kendine mi kapanıyor?

Eğer Windows kendisini Shut Down yapıyorsa, bir tür virüs yada spy yada trojan olabilir. Güvenli kipte de deneyin ; muhtemelen bunu yapmayacaktır.

Eğer aniden kapanma varsa ; donanımsal bir sorun demektir. Parçaları (ekran kartı , işlemci , RAM , ......) tek tek çıkarıp, farklı parçalar takıp denemekten başka çareniz yok.

Resetlenmeden önce birkaç kez takılma yada donma yapıyorsa, işlemci yada ekran kartı ısınması muhtemeldir.

Arkadaşların dediği gibi kısa devre yada kablolarda bir problem olabilir.

Güç kaynağının yetersiz güç verme ihtimali de var. Farklı bir power supply deneyin.
  • birden gidiyor.yani reset atıyomus gibi sonra tekrardan acılıo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.