Şimdi Ara

Yardım! Radyatör fanı sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi günler. Iki üç gündür dikkatimi çeken bir durum var: öğlen 3 gibi arabaya biniyorum (gün içerisinde araca ilk binisim oluyor), daha kontağı birinci kademeye getirip araca elektrik geldiği an radyatör fanı calismaya başlıyor. Şu sıcaklığı da gösterge panelinde 50 civarı gösteriyor. Ben fanin şu sıcaklığı 90 a geldiğinde çalıştığını biliyordum. Fanin bu şekilde çalışması bir sorun mudur yoksa normal bir durum mudur? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Musur arızalı olabilir yada bilyesi bozulmuştur fan in fan değişir araba calismiyorken elinizle bi döndürmeye çalışın pervane yi dönerse musurdur donmezse değişir .. maliyeti markaya göre 50 den 250 ye kadar değişir

• Teşekkürler kontrol edeceğim. Doğru mu anladım? Eger fan kontak kapalıyken dönerse müşür arizalidir ve müşür değişir. Ancak donmez ise bilye arizalidir ve fan değişir.

• Yardımınız için teşekkür ederim. Bugün kontrol ettim kontak kapali iken fan donuyordu. Sonra kontağı çevirdim ve yine fan hemen çalışmaya başladı. Sanayiye götürdüm ve dediginiz gibi müşür bozulmuş. 40 TL'ye müşür degişti 20 TL de işçilik masrafı toplam 60 TL'ye halloldu. Tekrardan teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga1993

Yardımınız için teşekkür ederim. Bugün kontrol ettim kontak kapali iken fan donuyordu. Sonra kontağı çevirdim ve yine fan hemen çalışmaya başladı. Sanayiye götürdüm ve dediginiz gibi müşür bozulmuş. 40 TL'ye müşür degişti 20 TL de işçilik masrafı toplam 60 TL'ye halloldu. Tekrardan teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.