Şimdi Ara

yardımcı oLacak warmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ark.Lar... Oyunun yeni haLine bakmak için oyuna girmek istiorum fakat sürekLi aynı hatayı verior... Knight Empire'dede oLuordu fakat ufak bi bug iLe XTrapsız oynayabiLiordum fakat yeni patchLer buna izin vermior...

hata tam oLarak bu OK desemde oyunu kapatıor demesemde kapatıor bi çözüm biLen warsa yardım ederse çok sevinirim şimdiden teşekkürLer...

yardımcı oLacak warmı ?

• bi anti virüs çalıştırın sonra oyunu yeniden yükleyin dio. ya o bugu silicen yada oyunu oynayamıcan. yani mutlaka bi yolu wardır ama koxp flan kurmadıkstan sonra xtrapın bişi yaptıı yok.
  • ıllegal ıs yapmadan yenıden yükle
  • format attığımda biLe çözemiorum.. oyunun 460MB Lık instaLL dosyasını biLe çektim tekrar kurdum onunLada oLmadı ad-aware iLe tarama yaptığımda da bi sonuca uLaşamadım yakLaşık 3 aydır bu sorun war...
    o dediğim bug zaten şu anda oLmuor yani onunLa aLakası yok kesinLikLe...

iLLegaL iş yapmıorum şu anda oynamıorum biLe iLLegaL iş yapıyım... oyunu bırakmıştım şu anda tekrar girmek istiorum sadece...makinemde herhangi bi macro prog. yok fakat warmış gibi aLgıLıor
  • bu forumda en çok kızdığım şey yardıma geLince kimse yardım etmior... GaLiba yardım edecek adam biLe kaLmamış formda... ben burada 1 seneden fazLa zamandır warım hiç post kasmadım şu anda forma baktığımda sadece gereksiz biLgiLerLe doLu ben forma; şu şunu yaptı şunda şu item war aL resmi yazsam şu anda herkes CVP verirdi buna gerçekten çok sinirLeniorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.