Arkadaşlar aslında söyleyecek pek bir söz yok. Aracı kaldirima sürttum sanırım. Ufak bir yarik ama uzun yola gideceğim. Sorun teşkil eder mi? Lastikciyede sormayi dusunuyorum. Ekonomik olarak cok iyi değilim yoksa ihmal etmeyi düşünmezdim. |
Yarık Lastik (yanak)
-
-
Yolcunun işini Allah bilir. 20 bin km kullanıp hiç bir problem de yaşamayabilirsin. 5 km sonra lastik yarılabilir de. Eğer yedek lastik varsa bununla değiştir, bu lastik yedek lastiğin olsun.
-
Değiştir hocam hic riske girme belli olmaz. -
Tehlikeli. Mutlaka değiştiririm şansa bırakmam böyle şeyleri. -
Zaten eskimis lastik degisme zamani gelmis.
Kilcal catlaklar da cok.
degisin kafaniz rahat eder.
Butceniz iyi olmayabilir ama bi kazaya karissaniz 100 lastik parasi kurtarmaz. -
hele on lastkse hemen arkaya al onde cok tehlıkewlıdır....
-
Tesekkurler arkadaslar en azindan arkaya taktirmayi dusunuyorum ön lastikleri. Kış lastiklerine geceriz artik zaten. Yaza doğru da bi takim almak lazım. -
Ya bu memlekette lastik bile en ucuzu 300 - 400 den başlıyor bu ne arkadas -
Öyle hocam malesef. Daha is başı yapacaz para yok. :) sagolsun yola cikmadan once direksion kutusu 1000 liramı yakti. Bide bu çıktı.
-
Kış lastiği varsa yola gitmeden değiştirin, havalar serinledi zaten, nisanda da en azından iki lastiği yenilersiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emre654Öyle hocam malesef. Daha is başı yapacaz para yok. :) sagolsun yola cikmadan once direksion kutusu 1000 liramı yakti. Bide bu çıktı.
Öyle hocam . Geçmiş olsun
Lastik aliyorsun 1.5 bin en ucuzu
Baski balata bitiyor 2bin gidiyor
Oteki ay sigortasi geliyor
Sonraki ay kaskosu geliyor
Ben de 2 ay önce aldım aracı. Kasko, sigorta, baskı balata, akü, bujiler, hava yastığı ikaz lambası yandı tamiri, motor yağı, rot balans ayarı, lpg beyninde oksitlenme vs nerden baksanız 6000 gitti.
Her ay hadi en fazla 1000 kenara koysan 6 aylık birikim çöp.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Divinita- -- 15 Ekim 2020; 9:41:41 > -
aracınıza düzgün şekilde bakamıyorsanız daha fazla yıpratmadan satın gitsin, çoğu arabanın tamir ve bakımları ucuz olsun diye uydur kaydır yapılıyor sonra da bu ikinci ellerde bozuk arabayı bana itelediler diye konu açılıyor.
-
Bende aynı şekil vize lpg tankı bakım lastik ön takım arızalar o paraya yakın harcadım. Gönül ister 0 olsun 1 yaşında olsun kafan rahat olsun ama 250 bin lira şuan aracımın sıfırı alamayız ki. Mecbur harcıyoruz sene başına yine bakım baskı balata falan 2500, sigorta ufak arızalar 1500 oldu 4 bin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 15 Ekim 2020; 16:31:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: degobararacınıza düzgün şekilde bakamıyorsanız daha fazla yıpratmadan satın gitsin, çoğu arabanın tamir ve bakımları ucuz olsun diye uydur kaydır yapılıyor sonra da bu ikinci ellerde bozuk arabayı bana itelediler diye konu açılıyor.
Kim ister eski model arabaya binmeyi. Bakımlarını asla ihmal etmem. Ama insanların içinde olduğu durumu bilip bilmeden böyle peşin hüküm vermeyin bence.
Ayrıca lastigi 4 farklı büyük lastikciye götürdüm. Hepsi yüzeysel soyulma bir problem yapmaz dedi. Yolumu kazasiz belasiz tamamladım cok şükür. Ayrica 300 tl en uygun lastik. Kısmetse yaza bir takım alırız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X