Bildirim
Yarın milyoner olabilirim
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bi 50 atarsın artık hocam o kadar zamandır hocayız -
Adam aracılık edip 2,5 milyon alacak 2.500.000tl iki buçuk milyon lira -
banada bi 70 lira lazım ağa -
Merak ettim alıcı ve satıcı türk mü, yoksa alıcı yurtdışından mı, tanesi sanırım 2-3₺ civarı, 25 milyon maske 50 milyon tl eder nerden baksan, bu paralar nerde dönüyor nasıl oluyor, tahsilat vs filmlerdeki gibi çantalarla mı geliyorlar? -
Krizi fırsata çevirmek bu olsa gerek.. -
o da güzel hikaye -
Yeni nesil CSB... -
Satıcı Polonyada hocam. Maske başına 2.30 maliyet 10 kuruşta benim aracı payım. Polonyalı sirketin temsilcisi gelecek görüşmeye.quote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
Merak ettim alıcı ve satıcı türk mü, yoksa alıcı yurtdışından mı, tanesi sanırım 2-3₺ civarı, 25 milyon maske 50 milyon tl eder nerden baksan, bu paralar nerde dönüyor nasıl oluyor, tahsilat vs filmlerdeki gibi çantalarla mı geliyorlar? -
Oldunmu milyoner -
Sence oldu muquote:
Orijinalden alıntı: gzegen
Oldunmu milyoner -
2.5 milyon kazanacak adam gelip burada bunun için konu açacak -
Parayi bulunca degisti yani olmadi şimdi hani para bozmazdi delikanliyi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bi 50 atarsın artık hocam o kadar zamandır hocayız
|
Merak ettim alıcı ve satıcı türk mü, yoksa alıcı yurtdışından mı, tanesi sanırım 2-3₺ civarı, 25 milyon maske 50 milyon tl eder nerden baksan, bu paralar nerde dönüyor nasıl oluyor, tahsilat vs filmlerdeki gibi çantalarla mı geliyorlar?
|
Krizi fırsata çevirmek bu olsa gerek..
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X