Şimdi Ara

Yaris 2009-Boyama Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kucuk bir kaza yaptik. Boyanacak yerleri ekteki resimde belirttim. Renk gri olacak. Sizce ne kadar tutar?

Asagidaki arac temsilidir.

Yaris 2009-Boyama Fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kucuk kaza dedigin 2 kapi 2 camurluk boyanacak cizdigin yerlere bakarsak.. isin zor kardesim piyasa cakal kaportaci ve boyaci kayniyor tuttugunu opmenin pesindeler. Parca boya fiyatlari islem yapilmayacaksa sanayi disinda bir kaportacida 200 liradan basliyor tavsiyem boyayi sen al

• Bayağı küçükmüş

• Sol taraf komple boyanacak hocam. 1000 civarı tutar bence.

• Ben yazın bu sekilde parca basi 200 den boyattim +jantlarında boyattım ufak 2-3 gamze vardı onlarıda cekti 5 parcaydi benim totalde 1.500 verdim isciligi güzeldi tabi komple pasta cilada dahil 1.500e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 18 Mart 2019; 19:52:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Bayağı küçükmüş
    Hocam kötü bir sürtme :(

• Boyanın durumuna göre değişir tahmini olarak 1500 TL civarında tutar. Bu aralara servislerde kampanyalar var,oradan fiyat alın. Ayrıca boya için konuşursam ekmek köfte ilişkisi olan bir iş, kaliteli iş yapan yerler arasında fazla fiyat farkı oynamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Boyanın durumuna göre değişir tahmini olarak 1500 TL civarında tutar. Bu aralara servislerde kampanyalar var,oradan fiyat alın. Ayrıca boya için konuşursam ekmek köfte ilişkisi olan bir iş, kaliteli iş yapan yerler arasında fazla fiyat farkı oynamaz.
    Sanayide bir yerden fiyat aldik. 2000’den 1700’e fiyati indirdik. Bana yine yuksek geldi fiyat.

• Servis boyamiyor mu?

• Detayına göre değişir ama 1000-1500 ₺ aralığı normal fiyat, üstü bence pahalı fotoğraftaki gibi ise iş.

• Fiyattan önce işciliği iyi bir yer bakın tonaj farkı olmasın sakın 1000 civarı gibi

• Geçmiş olsun . rengi tutturamıyorlar...ben olsam sol tarafı komple boyatırdım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.