Şimdi Ara

YARİS İÇ HACİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YARİS 1.3 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YALNIZ AYNI SEGMENTTEKİ DİĞER ARAÇLARA GÖRE BANA ÇOK UFAK GELİYOR.MESELA GETZ VE FİESTAYA GÖRE İÇİ NASILDIR KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

• Dışarıdan ufak görünmesine rağman iç hacmi çoğu rakibinden daha fazla özellikle arka diz mesafesi çok iyi.
  • EVET BENDE EN ÇOK ARKAYI DÜŞÜNÜYORUM ARKA DİZ MESAFESİ İYİYSE SORUN YOK.BAGAJ ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL BENİM İÇİN TŞK
  • benim teyzeoğlumda var 2009 yaris, bildiğim kadarıyla anlatayım;
    önceki arabası 2006 yaristi yine ve 1.3 tü
    ondan çok memnundu gerçekten yakıt konusunda çok iyi olduğunu söylüyordu hatta arkadaşları uzun yola gideceği zaman onun arabasını istiyordu
    şimdiki arabası 2009 yaris ve otomatik, aracı şu anda hiç sevmiyor çünkü çok fazla yaktığını söylüyor diğerine göre

ikisininde iç hacimlerine gelince:
    ön taraf gerçekten rahat ve farklı segmente göre
    ama arkadaki koltuk hiç rahat değil, dar, 3 kişi kısa mesafede bile tost oluyor, ayrıca gıcık oluyorum o emniyet kemeri yerlerine; insanın arkasına batıyor:)
    bagaj sahiden çok küçük ama 2 yada 3 kişilik bir aile için belkide yeterli gelebilir, arka koltuğada bişeyler koyulur o zaman

ama sağlam, kullanımı kolay ve yeterince gücü sağlayan bir motoru var
    bence alınabilir bir araba
    saygılar

• arkadasimda yaris d-4d var. bir ara ben de alayim diye dusundum tek negatif yonu bagaji. bu yuzden vazgectim. sonucta 4 kisilik bir aileyiz ve bagaja ihtiyacim oluyor, ama ic hacmi dersen belkide bazi sedan arabalari bile geride birakabilecek genislige sahip bir ic hacmi var. gorunumu modern. bence bagaj disinda 10 uzrinden 10. gerci arka koltuklar yatiyor bunu goz ardi etmemek lazim.
  • hyundai i20 ye de bakmanızı oneririm.1.25 motor i20 5.5lt yakıyor ortalamada.yakıt konusuda bayaa cimri
  • quote:

Orjinalden alıntı: borajik

hyundai i20 ye de bakmanızı oneririm.1.25 motor i20 5.5lt yakıyor ortalamada.yakıt konusuda bayaa cimri

evet i20 piyasaya çıkmak üzere.fiyatları donanıma göre akıl çeldirecek kadar iyi.22500'den başlıyor fiyatları.abs,4 airbag,ebd,klima baz versiyonda bile standart.incelemekte fayda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civic vs Octavia
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iç acimse aradığınız; B segmentinde; jazz-colt-note u incelemenizi öneririm.

şahsen henüz coltun arka diz mesafesini bu 2 araç harici göremedim.

yaris de çoğu b segmentine göre ferah olsada bu saydıklarım kadar değildir.

i20 ye bindim . i20 de bu üçü ile kıyaslandığında ufak bir araç. gerek arka diz ve baş mesafesi olarak.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Mayıs 2009; 21:05:54 >
  • Arka tarafına oturmuştum bir kere bana biraz dar geldi.
    İç hacim konusunda Colt ve getz başarılı bu segmentte.
  • Bir seneye yakındır imzamdaki aracımı kullanıyorum. Gerek arka gerekse ön koltuklarda oldukça geniş. Dışarıdan küçük görülebilir, sizi yanıltmasın. İçerisi oldukça ferah. Bagaj, evet küçük. Ancak arka koltuklar yatırıldığında (tekli ya da ikili) pek çok eşyanızı alabilecek alan yaratılabiliyor. Fiyatını kuruşuna kadar hak ediyor. Alırsanız pişman olmazsınız.

• 2004 model bir yaris kullaniyorum simdi bagaj hacmi deseniz 1 canta koy dolar. Arka tarfin genisliginide ornekle anlatiyim. Arka koltuklari yatirinca bisikletin on tekerlegini cikartarak bisikelti koydum bagaj kapagi rahatlikla kapandi. Ikinci bir ornekte on tarafta sofor harici 2 kisi vardi ark taraftada 4 kisi (4. kisi arkada diger ksileirn usunde yatiyordu anca sigdik) biraz balik istifi gibi oldu ama okadar kisi sigdigina gore ic hacimi siz dusunun
  • Kesinlikle i20 öneriyorum. 1 hafta önce 22.900'e 1.2 78hp team aldık. Çift hava yastığı, klima, abs, elektrohidrolik direksiyon, soğutmalı torpido ve yol bilgisayarı, mp3-cd (direksiyondan kumandalı) standart. Gidip test etmenizi öneririm. Kullanınca çok güven veriyor. Euroncap 5 yıldız zaten. Boyutu da kesinlikle küçük değil. Zaten i20 getin yerini alacak. 2 yıl daha getz üretildikten sonra yerini i20'ye bırakacak.
    Bu sınıftaki araçların boyut karşılaştırmaları:
    toyota yaris uzunlukxgenişlikxyükseklik=3785x1695x1530 aks mesafesi:2460
    hyundai i20 uzunlukxgenişlikxyükseklik=3940x1710x1490 aks mesafesi:2525
    honda jazz uzunlukxgenişlikxyükseklik=3900x1695x1525 aks mesafesi:2500
    Görüldüğü gibi bu araçlar içinde en uzun ve geniş olan i20 dir. Sadece yüksekliği az. Bu yüzden içi daha dar izlenimi veriyor. Ancak bunun yol tutuşa katkısı büyük.

• Bizim yaris var dı.Dışarıdan küçük görünmesine rağmen iç hacmi epey genişti...
  • Eski kasaları çok hoşuma gidiyordu ve en iyi otomobil ünvanını sonuna kadar hakettiğini düşünüyordum ancak bu yeni modellerine o kadar parayı asla vermezdim.En mantıklı seçim note ve colt ikilisi diye düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitar2006

Kesinlikle i20 öneriyorum. 1 hafta önce 22.900'e 1.2 78hp team aldık. Çift hava yastığı, klima, abs, elektrohidrolik direksiyon, soğutmalı torpido ve yol bilgisayarı, mp3-cd (direksiyondan kumandalı) standart. Gidip test etmenizi öneririm. Kullanınca çok güven veriyor. Euroncap 5 yıldız zaten. Boyutu da kesinlikle küçük değil. Zaten i20 getin yerini alacak. 2 yıl daha getz üretildikten sonra yerini i20'ye bırakacak.
    Bu sınıftaki araçların boyut karşılaştırmaları:
    toyota yaris uzunlukxgenişlikxyükseklik=3785x1695x1530 aks mesafesi:2460
    hyundai i20 uzunlukxgenişlikxyükseklik=3940x1710x1490 aks mesafesi:2525
    honda jazz uzunlukxgenişlikxyükseklik=3900x1695x1525 aks mesafesi:2500
    Görüldüğü gibi bu araçlar içinde en uzun ve geniş olan i20 dir. Sadece yüksekliği az. Bu yüzden içi daha dar izlenimi veriyor. Ancak bunun yol tutuşa katkısı büyük.

Aracınız hayırlı olsun. i20'yi ben de yakından takip ediyorum. Yapılan yorumlar hep olumlu. Yaris almasaydım sanırım bu arabayı alırdım.

Hyundai, i30'dan sonra i20 ile çok iyi bir çıkış yakaladı.

• Opel Corsa' da sınıfında hacim konusunda iyidir.. i20 dışardan aynı Corsa ya benziyor, ama iç hacim olarak daha küçük..
  • ben de ya ikinci el yaris alacam ya da sıfır i20... bakalım artık bütçe neye yeterse... aslinda guzel soyle temiz 2007-2008 yaris bulsam az km li hiç kaçırmayacam ama fiyatlar nerdeyse sıfırına yakın... öyleyken o paraya sıfır i20 almak daha mantıklı...
  • İçi gayet ferah. Fakat bagaj denen şey yok :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.