Şimdi Ara

Yarış yaparken hangi özellikler devre dışı bırakılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani şu pistte yapılan yarışlardan bahsediyorum. En yüksek performans için hangi özellikler (ESP, ASR vs.) devre dışı bırakılmalı? Hangileri devre dışı bırakılmamalı?

• ESP yi kapatabilirsiniz ama tehlikeli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

ESP yi kapatabilirsiniz ama tehlikeli olur

Teşekkürler, peki drag yarışlarında neleri kapatmak gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sc2

quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

ESP yi kapatabilirsiniz ama tehlikeli olur

Teşekkürler, peki drag yarışlarında neleri kapatmak gerek?

o konuda bilgim yok ne yazıkki
  • ESP,ASR yada TCS kapatılabilir, virajda performans sağlarsın ama araca hakim ve limitlerin farkında olan sürücü için geçerli. Aksi halde virajda dağlara taşlara savrulursun.
  • ASR yi kapatmak lazım, güçten çok kesiyo. Esp devrede olursa sapıtmaz ama Esp kapalı olursa sınırları daha çok zorlayabilirsin.
  • Kendi aracınız için mi soruyorsunuz pistteki araçlar için mi benim bildiğim pistteki araçların çekiş kontrol sistemi devrede oluyor bir nevi anti patinaj f1 araçları ürettikleri gücü bu özellik kapalı iken sürekli patinaja düşer canlı örneğini isterseniz Life For Speed s2 kilidini açıp en sondaki f1 arabayı alıp görebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Kendi aracınız için mi soruyorsunuz pistteki araçlar için mi benim bildiğim pistteki araçların çekiş kontrol sistemi devrede oluyor bir nevi anti patinaj f1 araçları ürettikleri gücü bu özellik kapalı iken sürekli patinaja düşer canlı örneğini isterseniz Life For Speed s2 kilidini açıp en sondaki f1 arabayı alıp görebilirsiniz

Henüz olmayan kendi aracım için soruyorum. Kafamdaki modelin 2000 yılında üretileninde ESP yokken 2002 yılında üretileninde bu özellik mevcut. Günlük kullanımdaki farklarını biliyorum ama pistte hangisinin üstün olacağını merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sc2 -- 10 Eylül 2013; 19:45:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.