Şimdi Ara

Yaş 17 ve HayTtan bıktım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Söylemem gerekirki yaşıma göre zeki ,yakisikli, görgülü,olgun (hem fiziki hem zihinsel) bir gencim bazılarınıza göre yaş bakimindan çocuk bile sayılabilirim. Ve daha 17 yaşında olmama rağmen hayattan bıktim . Gurbette lise okuyorum sürekli zorluklar yaşiyorum .Zevk aldigim birşey kalmadigi icin surekli mecburi yurt okul arasi git gel yapiyorum. Belki sizde gencken başinizdan geçmiştir, bu hal böle devam edermi bir tavsiye , akıl verin . Birde sürekli özellikle yatmadan önce müzik eşliginde herşeyi düşünüyordum hatta birisine fal baktırdım kadin herşeyimi anlatti ilk kez fala inandim . Falima bakan teyze hayatimdan ek olarak bide oğlum aklına yazık daha çok gençsin bu kadar çok düşünüp kendini yıpratma dedi. İnsanlarin gerçek yüzünü görmeye başladim adam akilli insan kalmamiş herkes çakal olmuş bu durumda kafami bozuyor. Ailemle aram uzaktayken iyi ama tatil lerde gidince sürekli tartışıyoruz.Şimdiden geçmişi özlemeye başladim çocuklugumu özellikle cünKü cocukken herşey ooyundu amaa şimdi hep ciddiyim.Degişiklilik olsun diye manita yapmayi düşünüyordum ama sonra ayriliriz felan iyice derbeder olur alkole sarilirim diye düşünüyorum. Yok yani kisaca olmuyor böyle bütün arkadaşlarim içsede sigaraya direniyorum içmiyorum ama bu gidişle başlarim diye korkuyorumda.

Okuyanlara teşekkur ederim yardimci olursaniz belki bir genci kurtarmiş olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cash flow hayata küstüm dinle geçer yaşina uygun

• Okumayın Kendini beğenmiş 97li

• Zaten tek tesellim müziklerim onlarin arasina bir tane daha eklemiş oldum eyw.

• Daha ogrenecegin cok sey var bence insanlar cok bencil.
    Herkes kendini dusunur olmus sadece isi dusunce kardes olurlar anla bunu artık

• Mark_Mamzark kullanıcısına yanıt
    Tamam başkan bende zaten sikintilarim var yardimci olun diye paylaştim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Centilmen.4444

Zaten tek tesellim müziklerim onlarin arasina bir tane daha eklemiş oldum eyw.

Dinle bana haber ver beğenip beğenmediğini

• Hangi ülkedesin?
  •  Yaş 17 ve HayTtan bıktım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brütal -- 17 Aralık 2014; 21:53:05 >
  • Sokağa çık turistlerin gittiği yerlerde zaman geçir

• Kardeşim benim hayat o kadar güzelki yaşamayı bilene Hayatımızın en güzel Dönemleri bunlar özgüvenin tam olsun emin ol herşey güxel olucak 2-3 sağlam arkadaşın olsun sırtın yere gelmez zaten 2-3 yıl sonra hatırlamıyacağın şeyler için Sıkma Canını

• Çok düşünmek insanı fizik olarakta zayıflatır,beden olarakta. Bende çok düşünen birisiyim.

Yalnızlık,insan olduğunun en büyük hastalıklarından birisi.Hastalık diyorum çünkü kurtulmak çok kolay olsa da kurtulmak istemezsin kurtulamazsın bir bağımlılık yaratır.

Öneri olarak günü gününe yaşamaya çalış her akşam yatağa yattığında bugün olan bugünde oldu yarın yeni bir gün ve hayatta kalıp,dertlerimle baş etmek için elimden gelen herşeyi yapacağım demek ve birazda gamsız olmak gerekiyor.

Biliyorum bunu yapmak çok zor ama yaşamak lazım hem de inadına.

Ne demiş reis,"BİR UMUTTUR YAŞAMAK".

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.