Şimdi Ara

Yaş farkı normal mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler lise son sınıf öğrencisiyim geçen gün gidip bi kızla tanıştım o zaman öğrendim 9.sınıf okduğunu. Sizce 9. sınıf birisiyle sevgili olmam nekadar normal ve sağlıklı olur? Sorunlar yaşarmıyız yaş farkından dolayı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaşarsın.

Üniversiteyi kazanırsan daha olgun ve kısıtlamasız kızlarla beraber olacaksın. Zamanla dokuzuncu sınıf biriyle çıkmanın hata olduğunu düşüneceksin ve ondan ayrılacaksın. Üniversiteyi kazanamazsan büyük ihtimalle işe gireceksin. O zamanda kız değere binecek ve sürekli peşinden koşacaksın. Kız bunalacak ama aynı zamanda da hoşuna gidecek. Çalıştığın için ona normale göre daha çok para harcayacaksın. Bu da hoşuna gidecek. Lise bitince ise üniversiteyi kazanırsa seni çulsuz bulacak. Kazanamazsa zengin koca arayacak. Her açıdan kaybediyorsun.
  • Olma bence. Kullanabilir hem seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Şarlatan

Yaşarsın.

Üniversiteyi kazanırsan daha olgun ve kısıtlamasız kızlarla beraber olacaksın. Zamanla dokuzuncu sınıf biriyle çıkmanın hata olduğunu düşüneceksin ve ondan ayrılacaksın. Üniversiteyi kazanamazsan büyük ihtimalle işe gireceksin. O zamanda kız değere binecek ve sürekli peşinden koşacaksın. Kız bunalacak ama aynı zamanda da hoşuna gidecek. Çalıştığın için ona normale göre daha çok para harcayacaksın. Bu da hoşuna gidecek. Lise bitince ise üniversiteyi kazanırsa seni çulsuz bulacak. Kazanamazsa zengin koca arayacak. Her açıdan kaybediyorsun.

Anladım dostum söylediğin gayet mantıklı geldi. Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

Olma bence. Kullanabilir hem seni

Napabilir ki mesela

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.