Şimdi Ara

Yaşadığım şehirde yapayalnız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Konya'da yaşıyorum ve nasıl sosyalleşeceğimi bilmiyorum burda arkadaş edinebileceğim bir ortam okul ve iş gibi bir şey yok. Burdaki eski liseden bir arkadaşıma yazdım ama geri dönmedi. Samimi olduğum birkaç arkadaşım İstanbul'da yaşıyor ve benim İstanbul'da yaşama gibi bir imkanım yok. Onlarla da sürekli Whatsapp vs sosyal medya aracılığı ile iletişim halindeyiz ve benim maalesef İstanbul'a gidip gezme imkanım da olmadı şu stajım dolayısıyla. Yüz yüze yapılan bir arkadaşlığım yok uzun zamandır. Önerileriniz nelerdir?

• Yukarı

• roscoe R kullanıcısına yanıt

kanka burda bile yalnızsın

• Çözümü yok sosyal bir işe girersen olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konya da çok sosyallesebilecegini sanmıyorum zaten .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konya emekli memur şehri herkes evlenir karısıyla çocuğuyla evine çekilir ne sosyalleşecenla. sosyallik istiyorsan amerikan sistemi olan yerlere gidecen mesela sırbistan kosova arnavutluk herkes akşamları barlara dolar. tabi oralardada aile yaşantısı kötü, birşeyi kaybeceksen birşeyi kazanacaksın hayatın kuralı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 1 Haziran 2023; 19:18:47 >
  • kabakara61 kullanıcısına yanıt

kanka kayseri nasıl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • knkam sana açık konuşayım bazı batı şehirleri ve istanbul dışında türkiye ölü. ancak burası bir doğu kültürü ülkesi yani çok birşey beklememen lazım. parası olan mekanları biliyor şehrinin o kısımlarına gidiyor ancak paran yoksa çevren yoksa hiçbir halt yiyemezsin. amerikada olsan mahallende bile eğlenecek yer bulursun ancak burada böyle birşey yok çünkü ihtiyaç yok, buradaki adam 25ine geldimi askerliğini yapıp evlenip çocuk yapıp geleceğini ev iş maratonunda geçirir. bundan dolayı türkiyede seri katil felanda çıkmaz çünkü erkekleri sistem direk kapatır böylece amerikadaki avrupadaki gariplikler burada görünmez ama eğlencede oluşmaz. burada yaşanılan tek eğlence erkekler 40ını geçtimi parayı bulduğu için ve karısı kendine bakmayı kesip kilo aldığı için dışarıda 20lik kızlar parası için erkeği yemler erkeklerde gidip karılarını gizlice cheating fantazili aldatır tek eğlence bunu yaşayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 1 Haziran 2023; 19:33:22 >

• üstteki mesajın sonuna ekleme yaptım onuda oku

kanka kadın çalışma oranları aşırı arttı kızda bulamıyoruz hepsi çalışıyor sosyallik eğlence hak getire

• kadın çalışan sayısının artması iyi birşey nüfusu düşürür kadınları olgunlaştırır kadınla erkeğin haklarını eşitler. şuanda türkiyede kadınlar yasalarda erkeklerden üstün sosyal şartlardada erkekler kadınlardan üstün. kadın çalışmaya başladımı evlenmez kendine bakar 1-2 nesil sonrada amerikanlaşmaya başlar. yani 30-40 yıl sonra o istediğin eğlenceyi anadoluda bulabilirsin ancak sana yaramaz senin çocuğunun çocuğu yararlanır. ama zaman makinesi diye birşey var atlıyorsun uçağa gidiyorsun hollandaya 60 yıl ileriyi görebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 1 Haziran 2023; 20:26:22 >
  • Nobody Cares N kullanıcısına yanıt

Mantıklı bir öneri harbiden zaten aklımda olan da bir şey bu zaten normalde bisiklet süren ve basketbol, futbol vs sporla ilgilenmeyi seven de birisiyim. Bir bakacağım etraf da düzgün salon var mı yok mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roscoe -- 2 Haziran 2023; 22:34:2 >

Söylediklerine birebir katılıyorum zaten hep diyorum kendi içimden de niye İstanbul'da doğmadım ben diye

Bir memur şehri kesinlikle değil. İşçi ve esnaf şehri diyebiliriz çoğunlukla sanayi ve üniversitede olduğu için mültecisi göçmeni öğrencisi de bol. Ancak şöyle bir durum var ki ben Ankara'da okuyorum normalde ancak bu sene uzaktan eğitim olduğu için burada kaldım.

• Bende istanbulda yapa yanlızım

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

İstanbul'da en azından bir sürü sosyal etkinlik kulüp vs var birine katılabilirsin bence

• roscoe R kullanıcısına yanıt
    İstanbul'dayım bi işe yaramıyo knk düzgün ve kendine ait bir gelirin olmayınca anca çalışırsın akşama kadar sonra eve dönersin aldığın para da anca beslenmene yeter dışarıya falan çıkamazsın eğer çok iyi bir gelirin yoksa yani evden işe işten eve gidersin anca knk hele kıyak bir araban yoksa hiçbir kız yüzüne bile bakmaz. benim ailenin durumu ortalama üstünde ama bana bakmıyorlar bu arada bu yüzden sürünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.